Следва

Street Style вдъхновения: Ударен шот от Ню Йорк. В любими тенденции

Петъчна доза СЕКС - Майкъл Фасбендър и още как!

Изобщо не ни е срам. Той току-що се раздели с Алисия Викандер и веднага залепваме очи върху този безсрамно...

All fashion преди 8 години

Изобщо не ни е срам. Той току-що се раздели с Алисия Викандер и веднага залепваме очи върху този елегантно хубав холивудски ерген. Готови сме да пребиваваме „12 години в робство“ при „Гадни копелета“, за да си платим вината. Ако се налага ще страдаме като „Прометей“ на скалата и ще бъдем отритнати като „Джейн Еър“, но на какъвто и „Опасен метод“ да се подложим, няма да се откажем от най-сексапилния „Макбет“, който киноисторията помни.

Фамилията на високия Господин издава немския корен на видната му изтънченост, но ирландската му жилка си проличава в непринуденото му поведение и палавата усмивка. Благодарение на разнообразните му превъплъщения успяваме да видим както грубия и брутален Майкъл, така и ранимият и нежен Фасбендер, но не ни карайте да избираме кой от двамата ни допада повече, защото изборът ще е сложен.

Ние ще продължим да завиждаме благородно на сладураната Алисия Викандер за избора ù на половинка, макар и вече бивша, а междувременно потъваме във Фасбендър с няколко изпепеляващи кадъра петъчна доза СЕКС и за десерт надничаме в горещата септемврийска фотосесия на актьора за T Magazin.






















More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.