Следва

Street Style вдъхновения: Ударен шот от Ню Йорк. В любими тенденции

Петъчна доза СЕКС - Майкъл Фасбендър и още как!

Изобщо не ни е срам. Той току-що се раздели с Алисия Викандер и веднага залепваме очи върху този безсрамно...

All fashion преди 8 години

Изобщо не ни е срам. Той току-що се раздели с Алисия Викандер и веднага залепваме очи върху този елегантно хубав холивудски ерген. Готови сме да пребиваваме „12 години в робство“ при „Гадни копелета“, за да си платим вината. Ако се налага ще страдаме като „Прометей“ на скалата и ще бъдем отритнати като „Джейн Еър“, но на какъвто и „Опасен метод“ да се подложим, няма да се откажем от най-сексапилния „Макбет“, който киноисторията помни.

Фамилията на високия Господин издава немския корен на видната му изтънченост, но ирландската му жилка си проличава в непринуденото му поведение и палавата усмивка. Благодарение на разнообразните му превъплъщения успяваме да видим както грубия и брутален Майкъл, така и ранимият и нежен Фасбендер, но не ни карайте да избираме кой от двамата ни допада повече, защото изборът ще е сложен.

Ние ще продължим да завиждаме благородно на сладураната Алисия Викандер за избора ù на половинка, макар и вече бивша, а междувременно потъваме във Фасбендър с няколко изпепеляващи кадъра петъчна доза СЕКС и за десерт надничаме в горещата септемврийска фотосесия на актьора за T Magazin.






















More All fashion