Следва

Б като Библия, Б като Блог - Mommy Bloggers!

NYFW. Пълната колекция Marc Jacobs пролет/лято 2016

Marc Jacobs. Само за една нощ, гласят светещите табла на Зигфилд Тиътър, едно от най-големите действащи кино...

All fashion преди 8 години

Marc Jacobs. Само за една нощ, гласят светещите табла на Зигфилд Тиътър, едно от най-големите действащи кино театри в Ню Йорк, а на първия ред в огромната му зала наблюдават парада на американската култура Уинона Райдър, Бет Мидлър, София Копола и още значими жени, и мъже, от киното, модата, шоубизнеса.

Марк Джейкъбс демонстрира талант в правенето на шоу - мащабно, скъпо, с много шум дизайнерът закри седмицата на модата в Ню Йорк и се поклони на холивудската киноиндустрия, на Ню Йорк като феномен, на лъскавите премиери и на червения килим с едно грандиозно дефиле, изключително в своето представяне.

В палитрата на американския флаг - синьо, бяло, червено, на подиума на Зигфрид Тиътър се изреждаха невероятни съчетания от емблематични за американския стил елементи - карираната риза в комбинация с дълга пайетена пола; деним с вечерно манто и копринени ръкавици; суитчери с коктейлни рокли, певицата Бет Дито сред Кендъл Дженър, Бела Хадид, Алек Уек, и това, както и гримът, напълно нарочно размазан, с избледнели от питиетата начервени устни, бяха като цяло най-ефектните моменти в колекцията. Колекция, която някои нарекоха невероятна, други използваха определението безумна, но така или иначе е колекция, която очаквахме да видим от Джейкъбс - богата - на модели, на детайли, на стилове, на цветове, винаги на ръба на риска.

More All fashion