Следва

Гурме приключение за дълги почивни дни

Седмичен ХОРОСКОП - 21.09 - 27.09

Има няколко особености, които правят настъпващата седмица много интересна...

Astro преди 8 години

Има няколко особености, които правят настъпващата седмица много интересна. На първо място, това е втората половина на текущия "коридор на затъмненията " - период от време, който се случва на всеки шест месеца между две затъмнения, лунно и слънчево, който този път е максимално наситен с астрологични събития. В този случай, това време е започнало на 13-ти септември - в деня на Слънчевото затъмнение и ще завърши на 28-ми септември, в деня на Лунното затъмнение. Т.е. тези две събития са в рамките само на две седмици.

Смята се, че "коридорът на затъмненията" е време на несигурност, от който Земята излиза с нова "програма" за тенденциите и събитията през следващите няколко месеца. В много отношения тези тенденции се определят от динамиката на планетарните комбинации и преходи, възникващи по време на тези две седмици
Първата половината от "коридора" е разгледана подробно в предишната прогноза, сега е време да изследваме следващите седем дни. И първото нещо, което бие на очи е изобилието от кармични аспекти, показващи принудителен характер на груповите действия и взетите решения, под влияние на натрупаните проблеми.
До четвъртък вечерта преобладава положителния фон, а най-благоприятният ден ще бъде сряда, когато два позитивни аспекта ще допринесат за взаимно разбирателство и съвместна конструктивна работа в много посоки. Преходът на Слънцето в знака Везни и участието на Венера в позитивни комбинации ще засили партньорския характер на отношенията. Въпреки това, всички важни споразумения е препоръчително да се оформят ден по-рано или в краен случай в четвъртък сутринта, тъй като в сряда Луната ще бъде дълго време без аспекти.

В четвъртък вечерта състоянието на биосферата рязко ще се влоши. Първо квадратът (90 градуса) на Меркурий и Плутон ще увеличи нервността, ще обостри принципните разногласия на страните, както и по отношение на финансовите въпроси. В същото време, Марс ще навлезе в Дева и ще започне да се формира напрегнат, агресивен аспект със Сатурн, който ще направи вероятността от конфликти и преднамерени провокации доста висока. Най-напрегнатият момент от седмицата ще бъде събота, когато напрежението ще се увеличи допълнително от неблагоприятните аспекти на Луната. Особено внимателни в този ден трябва да бъдат тези, които в личните хороскопи имат планети в първите градуси на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Умел ход!

Ще бъдеш в състояние бързо да решиш важни житейски проблеми, които доскоро са изглеждали непреодолими. Възможно е, да направиш неочакван умел ход, който да обърка и да предизвика паника в твоите конкуренти. Общуването с любимия човек ще ти донесе много удоволствия и ти най-накрая ще престанеш да се съмняваш в правилността на своя избор.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Страхът е лош съветник!

Ако се уплашиш от проблемите и не доведеш започнатото до края, в последствие ще съжаляваш. Запаси се с търпение и не напускай избрания път - ще имаш достатъчно сили, за да преодолееш всички препятствия. Ако искаш любимият човек да не загуби интерес към теб, избягвай прекомерната праволинейност и не бързай да си отваряш душата.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Момент за хубави промени!

Това е време за положителна промяна. Но, за да промениш живота си към по-добро, на първо място трябва да се откажеш от лошите навици и да направиш преоценка на ценностите си. С една дума всяка значителна промяна започвай от себе си - а след теб ще започнат да се променят и обстоятелствата. С любимия човек трябва да станете Слънце един за друг. Да си създавате слънчево, радостно настроение, да си давате усмивки, нежност и подкрепа. И, разбира се, не забравяй да благодариш за всичко, което той прави за теб.

РАК 22.06 – 23.07

Слушай интуицията си!

Не се притеснявай за това, което ще говорят за теб околните и постъпвай така както ти подскаже интуицията. Независимо от факта, че отстрани действията ти ще изглеждат твърде смели и рисковани, благодарение на тях ще бъдеш в състояние да постигнеш набелязаните цели. Нищо не отива напразно. Ако си извършил нещо, значи в този конкретен момент от живота ти, на този конкретен етап от твоето развитие, в дадената постъпка е имало смисъл. И ако смяташ, че си могъл да постъпиш по различен начин, знай - не си могъл.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Мир и стабилност!

През тези седем дни ще се наслаждаваш на мир и стабилност - внезапни промени не те очакват. За теб ще бъде полезно да прекараш известно време в тишина и усамотение, за да събереш мислите си и спокойно да анализираш всичките си проблеми. Сега ще бъдеш в състояние да разбереш причините за тях и да откриеш най-подходящите начини за справяне.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Пребори мрачните мисли!

Поради факта, че ще бъдеш склонен да възприемаш случващите се събития твърде мрачно, през тази седмица може да пропуснеш благоприятните шансове, които Съдбата ще ти изпраща. Не бягай от проблемите и не се страхувай ако попаднеш в центъра на събитията. Бъди уверен в това, че имаш достатъчно сили да държиш ситуацията под контрол и навреме да я обърнеш в своя полза.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Добри времена!

В периода от 21 до 27 септември в работата те очакват добри времена: успешно ще завършиш от по-рано започната работа и ще получиш за нея достойно възнаграждение. Възможно е да повишат и заплатата ти. Но в любовта може да пропуснеш своя шанс за щастие, ако бездействаш тогава, когато е необходимо да поемеш инициативата и да направиш решителната крачка.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Смелост и решителност!

Степента на твоя успех ще зависи от твоята смелост и решителност. Ако не си достатъчно активен, то резултатите от твоите усилия ще бъдат нулеви. Така че, действай смело и често си припомняй поговорката: страхуваш ли се от вълци - не ходи в гората. Започвайки нови романтични запознанства, бъди внимателен в това което говориш, към собствените си мисли, към вътрешните си усещания, към вълненията и реакциите си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Мил и приветлив!

Тази седмица ще бъде успешна за теб в делови и финансов план, ако имаш собствен бизнес, или ако работата ти е свързана с търговия. Ако си държавен служител, този период, няма да ти донесе някакви добри или лоши промени в професионалната сфера. Бъди по-мил и приветлив с противоположния пол, ако искаш да имаш успех в любовта.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Наблюдавай мислите си!

През този период ще бъдеш подложен на преумора, така че не се претоварвай с работа. Наблюдавай за какво мислиш сега, защото такова ще бъде твоето бъдеще. Мисли за добро, за любов, успех, късмет, изобилие и радост. И се наслади на всичко това в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Авантюризъм!

През първата половина на тази седмица, при типичните Водолеи, може да се появи желание да рискуват собствените си пари. Ще поискаш да увеличиш спестяванията си, но ще избираш твърде авантюристични методи. Поради това рискът от загуба на пари, сега нараства значително. Търси оригинални методи, но не бързай с взимането на окончателни решения. През втората половина на седмицата не е препоръчително да се общува с религиозни фанатици, както и с хора, които могат да ти окажат някакво влияние. Като цяло, това не е добро време за нови запознанства. Пази се от измами, кражби. Отнасяй се внимателно със своето имущество, както и с всяка информация, която получаваш в този момент.

РИБИ 20.02 – 20.03

Оценка на риска!

Типичните Риби, през първата половина на тази седмица, може да станат прекалено независими. Възможно е да почувстваш липсата на лична свобода и да поискаш да се отървеш от всичко, което те притеснява. Първи може да пострадат личните отношения, в случай, че ги сметнеш за обременителни. Следващи по ред биха могли да бъдат бизнес отношенията. Сега моментът е добър да се отървеш от наистина ненужните за теб връзки, но ако това желание не е възникнало от по-рано, не трябва да се действа прибързано. Втората половина на седмицата е доста натоварен и опасен период. Поради тази причина, сега е необходимо да се избягва риска и участието в авантюри. Това не е най-доброто време за екстремни спортове. В отношенията с приятели, не са изключени разногласия.

More Astro