Следва

Men's Exhibit: Най-интересното от улиците и мъжете на NYFW

Б като Библия, Б като Блог - Mommy Bloggers!

Въодушевени от детския трепет и емоциите на родителите покрай започването на учебната година, днес се...

All fashion преди 8 години

Въодушевени от детския трепет и емоциите на родителите покрай започването на учебната година, днес се вдъхновихме да ви заредим и с малко блогърски родителски заряд. Ясно е, че да си родител не е лесно, но за да си и добър блогър-родител, определени си трябва талант!

Гледайки креативните майки от селекцията ни днес, за пореден път се замисляме колко енергия и истинско желание е нужно, за да си постоянен в мрежата и да запазваш силите си за всички останали майчински задължения през деня.

Или както казва една от блогърските майки – „Всичко, от което се нуждаеш, е жаждата да го искаш и едно или две дечурлига, за които да пишеш! “.

Вечният ученик - това е мама





За ролята на родител майката, стояща зад този блог, споделя, че често гледа на родителството като на ходене в училище и заявава, че колкото учи своите деца, толкова и се учи от тях всекидневно. В блога In Honor of Design можете да откриете и теми за дизайна, стайлинга и съвети за красота, но в поста, който ни вдъхнови, главни герои са тя и нейната плеяда от скачащи деца, които се учат да бъдат себе си и да не спират да вярват, че всичко е възможно, независимо дали си на 5, 9 или 20 години.

inhonorofdesign.com

Първият учебен ден















Всички имаме поне един ярък спомен от първия учебен ден, а сме убедени, че майките ни все още помнят вълненията покрай заветния ден. Това е и поводът за поста на блогърката от Jen loves Kev, която разкрива с подробности всичките напрегнати мигове, сърдечни терзания и сълзливи мисли, които са вълнували нея и малката ù дъщеричка през този период.

jenloveskev.com

Удобно и елегантно















Все по-често успешните и следени блогъри се включват в различни благотворителни или здравословни инициативи, използвайки известността си, за да подпомогнат каузи, които заслужават внимание и подходящо отношение. А още по-често тези начинания са обвързани с модата и стила на обличане и на родителите, и на децата. В случая лъчезарната Натали представя роклите от Harper & Bay, които са подходящи за всички истински фешън майки.

Красиво, мило, зареждащо!

thoughtsbynatalie.com

Стоп кадър!



















Мигът, в който снимките от лятната почивка са проявени и остава само да ги подредите задружно в готин албум. Не, не искаме да вярваме, че дигитализацията е заличила и този съкровен момент! Всъщност не е. И доказателство за това е постът на тази майка блогър, от който лъха на безгрижие, любов и много много топлота.

freshmommyblog.com

Здравословно семейно забавление









Периодите на неувереност в себе си след раждането, спортът като изход от безизходицата, местенето и всички незабравими, оставящи дълбока следа в сърцето моменти с децата, любимият ти човек и природата - това са темите, които вдъхновяват Лорин за този пост и следващите го. С пожелание да заграбите с пълни шепи от задушевността и фамилното щастие, бликащи от слънчевите морски кадри.

amommyinthecity.com

С деца на колело





















Ако карането на колело с малките накуп ви се струва невъзможно начинание, то оттук нататък всичко ще се промени. Редакторката Джоана Годдард представя най-новите тенденции при велосипедите за групово каране и возене, наречени WorkCycles. Запознавайки читателите с различни семейства, използващи въпросните возила, авторката доказва, че заедно дори е по-весело!

cupofjo.com
 

More All fashion