Следва

100 емблематични танцови сцени, събрани в 4 забавни минути (видео)

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Настроението е следпразнично, а каквото и да си говорим, макар и достатъчно топло и слънчево, вече можем да го наречем и следлятно...

Movies & TV преди 8 години

Настроението е следпразнично, а каквото и да си говорим, макар и достатъчно топло и слънчево, вече можем да го наречем и следлятно. Това малко ни натъжава, но за това пък си имаме много филми, които да върнат усмивките.

Порция смях за началото на уикенда е доказателството и причината да потърсим подходяща компания именно за тогава, защото винаги е по-приятно да споделим пуканките с малко приятели. 

А ето и какво точно ни очаква: 

"Обратно в играта" ("The Intern")

Актьорите: Зак Пърлман, Кристин Евангелиста, Андрю Ранелс, Дрена Де Ниро, Адам Дивайн, Нат Улф, Рене Русо, Ан Хатауей, Робърт де Ниро

Режисьорът: Нанси Майърс

Сюжетът: Бен Уитекър (Робърт Де Ниро) е 70-годишен вдовец и пенсионер, който решава да се „върне в играта” и кандидатства за работа като стажант в голяма и престижна модна компания.

Основателка и управителка на компанията е Джулс Остин (Ан Хатауей), млада майка и съпруга, която е споходена от успех в бизнеса много внезапно и семейният ѝ живот е поставен в конфликт с професионалния.

Като „старши-пенсионер стажант”, Бен бързо става важен и доверен член от работния екип и е единствения, който може да помогне на Джулс да намери баланс в живота си.

Премиерата: 25 септември (България)

"Глуха линия" ("Sidetracked")

Актьорите: Кандела Пеня, Раул Аревало, Инма Куеста, Ирен Есколар, Кити Манвер, Алберто Сан Хуан, Алисия Рубио, Хорхе Бош, Алекс Мартинес

Режисьорът: Алваро Фернандес Армеро

Сюжетът: Луиза и Алберто се изнасят от града, за да имат второ дете в идилична обстановка. Цената, която трябва да платят обаче, е най-апатичният сексуален живот, който могат да си представят след шест години брак. Братът на Алберто – Хуан, няма никакво намерение да стъпва в провинцията.

Той излиза с Наталия, 20 години по-млада от него. Сестрата на Луиза – Сара, се запознава с Пако, спортен журналист, който даже изглежда готов да я заведе до олтара. Или поне тя така си мисли. Всички те се опитват да намерят своя собствен път в живота в тази забавна и оптимистична комедия.

Премиерата: 25 септември (България)

"Абсолютно всичко" ("Absolutely Anything")

Актьорите: Кейт Бекинсейл, Джоана Ламли, Саймън Пег, Еди Изард, Роб Ригъл, Ема Пиерсън

Режисьорът: Тери Джоунс

Сюжетът: Група ексцентрични извънземни даряват човешко същество със силата да прави абсолютно всичко. От неговите действия зависи дали планетата ни ще бъде пощадена от унищожение.

Премиерата: 2 октомври (България)

More Movies & TV