Следва

Активен понеделник

5-те неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Голяма радост е, че от няколко дни в София присъстват и дрехите на двамата дизайнери, които са любими на...

All fashion преди 15 години

1. Присъствието на Yigal Azrouel и John Rocha в София.

Голяма радост е, че от няколко дни в София присъстват и дрехите на двамата дизайнери, които са любими на целия ни екип. Yigal Azrouël (Игал Азроуел) ни стана любим заради хубавото и леко напластяване на дрехите и развитието в колекциите му. Харесваме и John Rocha заради женствените рокли и трапецовидни поли и леко кокетните модели. Дрехите на двамата дизайнери можеш да откриеш в бутик Love/Labels на втория етаж в ЦУМ от днес.

2. Confessions Of A Shopacholic



Сигурно си чела поне една книга от историята за младата англичанка, която е пристрастена към харченето на пари, въпреки че ги няма, и към купуването на огромни количества дрехи и аксесоари. Миналата седмица филмът започна да се излъчва по световните кина, а съвсем скоро го очакваме и в България. Само да не се пристрастиш.

http://www.screen.bg/cinema/6219.html

3. Colour oxfords



Тази пролет обувките са или на супер висок ток, или съвсем на земята. Първият вариант е страшно секси, но ходенето на 12 сантиметра е доста трудно, особено за София. Затова и идеята за ниски обувки в ярки цветове е много по-примамлива за сезон пролет/лято 2009. Ако погледнеш в известните стрийт стайл сайтове, ще забележиш, че тенденцията е обувките ти да се набиват силно на очи и да са тип oxford.

4. Бельо на показ


Ако си проследил ревютата на дизайнерите, сигурно си забелязал, че за сезон пролет/лято 2009 италианската марка Prada представи сака и блузи, които силно приличат на бельо. Разбирай дрехи, конструирани по такъв начин, че да изглеждат като сутиени с пришити ръкави. Явно тази пролет бельото отново е на показ, което като идея е доста провокативно и смело, но има и забавна част.

5. Coca-Cola light by Natalie Rykiel


През миналата седмица Coca-Cola пусна на пазара своята нова модна бутилка в лимитирана серия. През 2005 година, дизайнерът на обувки Manolo Blahnik направи бутилките на Coca-Cola light. През 2008-ма, италианският дизайнер Roberto Cavalli последва примера на Manolo и направи три на брой. Миналата седмица кампанията за безалкохолни напитки представи новата си бутилка в лимитирана серия, дело на Натали Рикел (Nathlie Rykiel), дъщеря на известната дизайнерка Соня Рикел и един от главните дизайнери на едноименната марка. Не крием надеждата си, че един ден ще пием Coca-Cola в бутилка с животински принт, тип Cavalli, в обедната си почивка.

More from View Sofia

More All fashion