Следва

Throwback Thursday: Стилът на Евгени Минчев

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-2016: Несиметрични ръкави

Още преди този есенен сезон, в който ръкавите имат главна роля и всякакви нестандартни хрумки с тях се...

All fashion преди 8 години

Още преди този есенен сезон, в който ръкавите имат главна роля и всякакви нестандартни хрумки с тях се превръщат в новия тренд, в редакцията ни възникна спор - Да или Не на много дългия ръкав, приумица на Maison Martin Margiela в колекцията за H&M, после ги видяхме и при Acne, и въпреки двуполюсните настроения по отношение на това носим ги или не така, се съгласихме, че всякакви свежи решения с ръкавите разчупва стандартите по привлекателен начин.


Theory


Ellery

Така например за тази есен/зима 2016 Theory пренебрегват традиционните дължини и правят пуловерите си от кашмир със свръхдълги ръкави, не навити, не повдигнати над лакътя, а пуснати свободно, небрежно, но изтънчено.


Stella McCartney


Yigal Azrouel

Чудесен контраст при обемните и разкроени ръкави на скъсения топ виждаме при Ellery, а при Yigal Azrouel и Stella McCartney симетрия между дясно и ляво дори не съществува.


Celine

Ръкавът е там, но може и да го няма, а може и да променя облика на роклята, когато пожелаем, така конструират ръкавите Celine. Копчетата дават свобода на изразяване, сваляме и показваме рамене колкото и когато искаме - за такава свобода мечтаем.

Безкрайни са идейните концепции за промяна в архитектурата на този елемент от дрехата в сезон есен/зима 2015-16 и всички те превръщат творческото желание за преобразяване на обичайното в необичайни форми в новата супер ефектна тенденция.

на снимката горе: Stella McCartney

ОЩЕ ПО ТЕМАТА >>>

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-2016

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Новите викторианци

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Пънк шик

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Сивият костюм

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Бяла зима

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Препратки от Далечния Изток

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16 - Детайли от кожа с косъм

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16 - Сладките 60-те
 
 

More All fashion