Следва

Чудото селен. Малък минерал с чудотворно дейстиве

BILLA навърши 15!

BILLA празнува 15 години от стъпването си на българския пазар...

All About Life преди 8 години

BILLA празнува 15 години от стъпването си на българския пазар. На 5 октомври 2000 г. компанията открива магазин в София, ставайки първата международна търговска верига супермаркети в България. Към момента супермаркетите на BILLA в столицата са вече 31, а на територията на цялата страна – 92.

През годините BILLA България стартира редица проекти и инициативи, подкрепящи българската икономика и местното производство, като от влизането си на българския пазар до днес веригата е инвестирала повече от 500 млн.лв., осигурявайки работа и конкурентно възнаграждение на близо 4000 служители. Веригата инвестира в обучението на български земеделци и успешно развива проекта „Градините на BILLA". В над 100 български градини, специално за BILLA се отглеждат висококачествени плодове и зеленчуци. BILLA осигури и професионално обучение на над 270 свои пекари, които бяха сертифицирани от Министерството на образованието и науката и Съюза по хранителна промишленост.

След независимо проучване на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH) сред българските потребители, BILLA България заема категорично първо място в категориите „Символ за най-високо качество", „Верига за продажби на дребно" и „Международна верига за продажби на дребно". Компанията бе отличена и на Европейските бизнес награди като „Национален шампион" в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост".

„Вече 15 години предоставяме на българските потребители високо качество на достъпна цена. Нашите клиенти знаят, че в магазини BILLA ще открият винаги пресни и вкусни български плодове и зеленчуци от „Градините на BILLA", прясно изпечен хляб от нашите майстори пекари, както и изобилие от продукти с марково качество, но на цена, която всеки може да си позволи. За да се отблагодарим на клиентите си за лоялността им през годините, сме подготвили много изненади за 15-ия ни рожден ден", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

По повод 15-годишния юбилей, от 24 септември до 15 октомври BILLA организира празнична томбола и всеки ден във всеки свой магазин в страната ще подарява на печелившите по 5 ваучера за пазаруване. На 15 октомври ще бъдат изтеглени и 92-ма късметлии, като всеки от тях ще спечели ваучер за пазаруване на стойност 800 лв.

От нас - ЧРД и едно признание - обожаваме хлабчетата ти, BILLA! Давай все така!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.