Мис България 2009 - Финалните 10

След като вчера приключи журирането и от 24 полуфиналистки за по-нататъшната Мис-битка останаха...

След като вчера приключи журирането и от 24 полуфиналистки за по-нататъшната Мис-битка останаха най-красивите 10, стана ясно, че ще има ескалиращо напрежение в борбата за короната.

Мис България 2009 се очертава като много интересно издание, за което има няколко основни предпоставки: доста различни типове момичета, много сладки, макар и нисички за нашия вкус, отдавна възприетото на запад гласуване от зрителите, а не от някой набеден разбирач в журито и прескочената една година – 2008, когато изборът на красива българка не се случи.

Свежи, пъстри и по 8-мо мартенски цветни, десетте финалистки в конкурса “Мис България 2009”, които ще видиш в галерията, дефилираха в официалните тоалети на Astella Atelier.

Букет от различни цветя видяхме в студио Орфей, в компанията предимно на близки на участничките, които служиха за подкрепа на момичетата. 

24-годишната русокоса Антония Петрова от Перник дефилира с люлякова рокля, софиянката Руслана Канева беше представена с нежнорозова рокля тип русалка със сребърни нишки, Светлена Йосифова от Бургас – с бюстие, свързано с пола с прозрачна дантела в телесен цвят.

В жълта рокля с дължина малко под коляното и с екзотично излъчване дефилира пловдивчанката Таня Врачева.
Бледожълта рокля с висока талия, с букети от лилави цветя носеше 17-годишната Габриела Генчева от Варна.

Артистичното излъчване на Полина Гергушева беше подчертано от бюстие с мотиви на цветя и долна част на богати волани в розово.

Невинните и красиви сини очи на Христина Христова от Сливен предизвикаха избора на рокля от серията „Топъл дъжд”.

Надежда Ламбрева от Бургас, на 19 г. се появи в тюркоазена рокля, а къса рокля по тялото, гарнирана с пера се оказа късметът на 18-годишната Елица Любенова.

Като една истинска лилава роза беше Деяна Назърова от Казанлък.

Така Аля Милушева каза на всички участнички: „Бъди свежа!”, затова и тази година дизайнерката пренебрегна класическата черна рокля.

В тази концепция беше облечена и водещата на шоуто Нети с малиново-червена рокля с асиметрично рамо. Партнираше й Емил Кирилов, който, Слава Богу, не беше с цветна рокля.

Единствена с черно-бяла рокля се показа певицата ЛиЛана.

От другата страна, под титула на жури, но само от мъже, на финала като ментори ще се прояват Мартин Карбовски, Мартин Захариев, Любо Ганев, Любо Стойков, Милен Бонкалов – управител на Орифлейм България, Светльо Витков, Калин Вельов, Наско Сираков, Емил Кошлуков и Илия Царски. 

От 10-те девойки, които останаха, можеш да избираш с sms-и до 15-ти, когато приказката за хубавото момиче с короната ще се сбъдне за една от тях! 

Очаквай интервютата с финалистките на нашите страници, може и да помогнат в избора.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.