Следва

Лейтън Мийстър и Адам Броуди станаха родители

Дичо: Животът ми се върти около дъщеря ми!

Дичо: Животът ми се върти около дъщеря ми!

People of art преди 8 години

Поп певецът Дичо Христов се чувства истински щастлив, откакто стана баща на момиченце.

Ариел, която е вече на 7 месеца, направи своя дебют пред света в чисто новото риалити видео на певеца, който интерпретира песента на Васко Найденов "Бързаш, няма време" в чисто нов пънк вариант.

Клипът на новата версия на шлагера буквално описва забързаното ежедневие на Дичо, в което насред участията из цялата страна, фигурират малката Ариел и любимата Карина, които пътуват постоянно с него. Във видеото, в което са запечатани моменти от цял един месец, има много риалити сцени. Операторът и режисьор Кирил Кръстев, се е движил буквално във всеки един момент с изпълнителя, семейството му и бандата, която се състои от младите, но небезизвестни музиканти – китаристът Иван Йорданов-Чери и барабанистът Алекс Лазаров. Камерата описва всякакви ситуации - от ставането сутрин, през пътуванията по магистралата, до участията и купоните. Дичо признава, че дори на моменти се е стряскал от камерата и не се е усещал, че го снимат. Заснети са кадри от столицата (например района на „Орлов мост“), от Черноморието - къмпинг „Смокиня“ и мн.др. Присъстват живи участия на Дичо и бандата из страната, както и семейството на изпълнителя – Карина и малката Ариел, а допълнителна жега на картината дават пироефектите на артистична трупа Fire Soul.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра