Следва

Любовното професионално дуо Hayden и Harnett

Активен понеделник

"Модерна" и "градска" са най-точните определения за съвременната жена, която се е научила да се...

Fashion преди 15 години

"Модерна" и "градска" са най-точните определения за съвременната жена, която се е научила да се справя с ежедневие то си почти безпогрешно.

От нашия личен опит обаче знаем, че сутрешното събуждане, горещият душ, кафето с мляко или без, паркирането, или таксито с разговорлив шофьор, работните задължения и многобройните срещи и раздели до 19.00 се дължат единствено на добре скроения и работещ навик, който никак не ни се иска да преодоляваме.

За съжаление доброто настроение, самочувствието и здравия ни дух зависят от това да отстраним малко вредите на навиците си и да предприемем един ангажимент и към себе си. За да сме готови да нарушим ритъма си, ще ни трябва истинско предизвикателство или онова хубаво нещо, с което искаме да се справяме всеки ден.
Затова сме готови да опитаме вкуса на различния делник с Активиа от Данон.

В продължение на 14 дни с 4 жени от екипа на ViewSofia ще проследим как действа върху дамите и тeхния fashion outfit така необходимата бифидобактерия, която, оказва се, влияе благоприятно на метаболизма на белтъците и витамините, произвежда В1, В2, В12, С, РР и фолиева киселина, подсилва имунитета, има антимикробно действие и подобрява нстроението и силата да се впуснеш в едно истинско, изпълнено с идеи и интересни контакти, ежедневие.




Алекс
След празничен weekend, ранната понеделнишка сутрин се нуждае от една натурална Активиа. Избирам тъмния цвят за моя outfit, за да прикрия до известна степен некомфортността. Избирам Активиа 0,5%, за да се почувствам по-добре.



Невена
Първият ден на моето истинско предизвикателство съвпада с първия работен ден, приятното мартенско слънце и вечерната ми среща с приятели, които не съм виждала отдавна. Чувствам се свободна в избора си с Aктивиа със смокини и затова бях изкушена от кецовете и вечната женственост на копринената рокля. Чакам с нетърпение утрешния ден.


Дара
Пролетта идва! Меко, ведро и светло е. Извиква желание за пълен и активен живот и ни предизвиква да дадем най-доброто от себе си. В такъв един момент, ние се обръщаме към света и сме готови да му дадем максимума от себе си. Предстоят активни дни. Започваме с понеделник - Активиа за пълноценен старт на деня. Рокля в черно за елегантна визия, с flat Prada обувки, удобни за дневния ред, както следва - делови обяд. Среща с важен клиент следобед. Късен езиков курс и среща с любимия веднага след това. Активен поделник. Посрещам го с Активиа натурална.



Георгия
След щастливо завръщане от студена - в прекия и преносен смисъл на думата, Финландия, стартирам седмицата с леко закъснение, Активиа с мюсли и праскови, разкошни чисто нови джинси и топ в черно. Имам среща със съдържатели на галерия, трябва да се чувствам добре и в кондиция. Хубав активен понеделник.

More from View Sofia

More Fashion