Следва

Happy Monday

MFW: Пълната колекция Prada пролет/лято 2016

В рамките на Седмицата на модата в Милано, от която вчера директно на страниците ни кацна прекрасното ревю на Gucci, друга местна фешън лъвица - госпожа Миуча Прада представи новата...

All fashion преди 8 години

В рамките на Седмицата на модата в Милано, от която вчера директно на страниците ни кацна прекрасното ревю на Gucci, друга местна фешън лъвица - госпожа Миуча Прада представи новата си пролетно-лятна колекция, съставена стилно и в десетката на добрата мода от сака с права кройка, карирани поли и яки-колиета в естетиката на ретро-футуризма.

Под таван от релефен плексиглас, разделящ залата на множество зони и ефектно пречупващ лъчите на прожекторите, по бетонния под пред зрителите се разходиха строгите манекенки, демонстрирайки принтирани карета и райета, психеделична графика от 70-те, пепит и прочие носталгични елементи, претворени в сака с поли и костюми с панталон, плисирани поли и блузи.

Новата колекция изобилства и от пищни аксесоари, които добре кореспондират с обраната, някак "твърда" линия на силуета, омекотявайки го и събирайки погледа на гледащия. Особено харесваме блестящите диско-топки на обувките, но и грамадните обеци, колиетата, адски нестандартни, и ексцентричното златно червило също са повече от ок.

More All fashion