Следва

Запечено бри с боровинки

Седмичен ХОРОСКОП - 28.09 – 4.10

Предстоящите седем дни са свободни от значими аспекти и комбинации от планети. Няма и преминаване на планети в други знаци...

Astro преди 8 години

Предстоящите седем дни са свободни от значими аспекти и комбинации от планети. Няма и преминаване на планети в други знаци. Такова "затишие" се среща рядко и обозначава период, през който можем да забавим темпото на ежедневието, да се огледаме и да направим корекции в личните си приоритети.

Основно "събитие" на седмицата ще бъде лунното затъмнение в понеделник сутрин. Можем да добавим само, че в понеделник е желателно да намалим натоварването, да обърнем внимание на здравето си и да не предприемаме активни действия под влияние на емоции.

Друг аспект, на който трябва да се обърне внимание е съвпада на Слънцето с ретроградния Меркурий в 7-я градус на Везни. Само по себе си това съединение е неутрално, но за притежателите на хороскопи с планети в тези градуси на Овен, Рак и Козирог, тази комбинация може да създаде известно неудобство в областите, свързани с комуникация, работа и здраве. А за Близнаците, Лъвовете, Стрелците и Водолеите, този съвпад може да се окаже, благоприятен.
В останалите дни до края на седмицата, промените в биосферата ще се случват само под влияние на кратките аспекти на Луната, които сами по себе си, без резонанс с други планети, не създават забележими тенденции.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Известна студенина!


Основната задача за тази седмица ще бъдат личните взаимоотношения. Сега може да почувстваш известна студенина, но това ще ти позволи да вземеш премерени и обективни решения. Отношенията ще станат прозрачни и ясни, ще се появи възможност да се обсъдят съществуващите проблеми и да започне решаването им последователно. Сега не трябва да слушаш чужди съвети относно личните си отношения - мнението отстрани може само да влоши положението в двойката. Повече внимание се препоръчва да обърнеш на собственото си здраве. Заеми се с профилактика на заболяванията, не забравяй да потърсиш своевременно съдействието на квалифициран лекар. Така ще се избегнат усложнения или рецидив на хронични заболявания.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Успешен завършек!


Очаква те успешно приключване на много започнати от по-рано дела. През първата половина на седмицата може да се надяваш на успешно разрешение на правни проблеми и на успех от дейности, свързани с покупко-продажба. Втората половина на седмицата не е много добра за дела, свързани с финанси, но пък в този период ще бъдеш в състояние да поставиш началото и да укрепиш отношенията с нужните за теб хора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Стабилизиране!


Планетите през тази седмица показват, че може да се появи силен стремеж към стабилизиране на романтичните отношения. Новите запознанства през този период ще бъдат обмислени, сега си в състояние да оцениш обективно своята избраница или избраник, не украсявайки неговите качества. Ето защо отношения, започнали през този период може да се окажат продължителни и стабилни, макар и не прекалено страстни и динамични. Тази седмица ще бъде благоприятна също за възпитаване на децата и стабилизиране на отношенията с тях. В същото време, се опитай да избегнеш прекалената строгост и забрани. Сега не се препоръчва да се решават семейни проблеми, а в работата се откажи от взимане на спонтанни решения.

РАК 22.06 – 23.07

Възможност!

Съдбата ще ти предостави възможност, успешно да разрешиш проблем, който отдавна те притеснява. Като цяло, в този период, в главата ти често ще идват добри идеи, които ще си струва да ги въплътиш в живота. Постарай се да не се тормозиш за това, което не можеш да промениш. Силният човек е този, който се усмихва, когато всичките му планове отиват "по дяволите", но въпреки това изглежда отлично и знае, че ако не стане така както е го е планирал, значи ще стане още по-добре!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Не разчитай на бъбривостта!

Хороскопът за тази седмица показва, че бъбривостта през този период може да има негативни последици. Всички произнесени думи, сега могат да имат голямо въздействие. Така че, старай се да обмисляш това, което искаш да кажеш. През тази седмица не се препоръчва да се решават финансови проблеми. Това не е най-доброто време както за инвестиции, така и за заеми. Сега не е необходимо да се взимат спонтанни решения във финансовата сфера.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Раздразнение!


Ще изпитваш раздразнение поради това, че нещата не се развиват съвсем по начина, по който искаш. Но ако погледнеш фактите по-обективно, веднага ще ти стане ясно, че всичко, което се случва е към по-добро. Откровения разговор с любимия човек ще допринесе за подобряване на отношенията с него.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

По-отговорен и сериозен!


През тази седмица ще бъдеш по-отговорен и сериозен. Другите може дори да забележат разлика в твоето поведение: ще изглеждаш по-делово и събрано. Тази седмица е идеалното време да поработиш над себе си. Нараства самокритичността, но и способността да оцениш обективно себе си и своите способности. Тази седмица е добър период за полагане на грижи за външния вид. Това е един от най-благоприятните периоди, когато може да се бориш с излишните килограми, ограничавайки употребата на разни продукти.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

На борба със страховете!


Хороскопът за тази седмица говори, че сега си в състояние да се справиш по-добре със своите комплекси, може да осъзнаеш тяхната обективна причина и да я отстраниш. Този период може да бъде време и за борба със твоите страхове и фобии. Необходимо е само да се задълбочиш в проблема и да го анализираш подробно. За съжаление, по време на тази седмица, може лесно и да придобиеш нови комплекси. Поради това не се препоръчва започването на нови дела, в които не си напълно уверен. Анализът на ситуацията ще ти помогне да решиш кои планове засега е по-добре да се отложат. Не са изключени и разногласия с приятели, възможни са неприятни изненади и в съвместната творческа дейност.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Живей спокойно!

Ако не прибързваш събитията, тази седмица ще се окаже за теб напълно благополучна във всяко едно отношение. Всички твои усилия ще доведат до положителни резултати в най-скоро време. В личен план, самотните представители на знака, ще имат нужда да се почувстват обичани. Така че, най-накрая ще обърнат внимание на човека, който отдавна мечтае за тях.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Мир и спокойствие!

През тази седмица, повече от всичко друго, ще ти се иска мир и спокойствие, така че се старай да стоиш настрани от стресови ситуации, както и от хора, които провокират подобни обстоятелства. Ако се държиш разумно и предпазливо, ще успееш да установиш ред в делата и отношенията с околните, и в личния си живот.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Имидж – път към себе си!


През тези седем дни се старай да бъдеш внимателен и предпазлив, тъй като най-малката грешка, направена от теб в този период, може да обезсмисли цялата свършена досега работа. Като цяло е по-добре да отложиш всички важни неща за по-късно. Но затова пък през тази седмица може да се заемеш с имиджа си и външния си вид. Възможни са и нови любовни завоевания.

РИБИ 20.02 – 20.03

Доверието е мехлем за душата!

Благодарение на твоята сръчност и изобретателност, през тази седмица финансовото ти положение ще стане много по-стабилно и в делата ще се забележи явен напредък. Важно е да не бързаш да разгласяваш своите планове на други хора, за да не предизвикваш завистта им и желание да ти попречат. В личен план недоверието може да съсипе връзката ти! Недоверието е враг на хармоничните отношения. Подозренията, съмненията, ревността ще пречат на пълноценните отношения.

More Astro