Следва

DAVE CLARKE, за всички ценители на електронната музика

21 месеца стигат! Кейли Куоко се развежда с Райън Суийтинг

Актрисата от комедийния сериал „Теорията за големия взрив“ обяви на феновете си, че тя и нейният съпруг, с който са заедно от 21 месеца, слагат край на брака си!

People of art преди 8 години

Кейли Куоко и Райън Суийтинг се разделят! Говорителят на актрисата от комедийния сериал „Теорията за големия взрив“ и на нейния съпруг, с който са заедно от 21 месеца, обяви края на брака им! 

"Кейли Куоко и Райън Суийтинг са решили съвместно да сложат край на брака си. Те молят за неприкосновеност на личния им живот в този труден момент."

Куоко, 29, и тенисистът, 28, сключиха брак на 31 декември 2013 г., след вихрушка от романтични емоции и изпепеляваща любов. С днешна дата обаче, няма и помен от прекрасните трепети в тази връзка, а Кейли освен, че е заличила всички снимки в Instagram с вече бившата си половинка се е лишила и от диамантения пръстен, подарък от Райън.



По всичко личи, че мястото на съпруга в сърцето на Куоко бързо е било запълнено. Актрисата се сдоби с чисто нов домашен любимец, с който да споделя свободното си време. В събота тя публикува в социалните мрежи снимка на новия си кон, Заза.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра