Добрият малък бизнес: yamabahari, от памук, лен, дърво и мисъл

„yamabahari“ е вдъховена от околосветско пътешествие и носи име, въплъщаващо в себе си разнообразието от сезони на планетата в един и същи момент...

Освен като начин за създаване на продукти, вдъхновени от традицията, позабравени в модерния свят, малкият бизнес може да бъде и начин да се внесе нещо ново в едно общество, да се повлияе една култура така, че да се случи положителна промяна, като се обогати с нова или взета назаем идея. Новите идеи обикновено идват, когато се сблъскаш с нещо напълно непознато, когато видиш свят, какъвто не си си представял, независимо дали е на другия край на земята или зад ъгъла.

„yamabahari“ е вдъховена от едно пътешествие и носи име, въплъщаващо в себе си разнообразието от сезони на планетата в един и същи момент. Идеята за нея назрява някъде между Занзибар и Исландия, между лятото и зимата в две много различни и отдалечени точки на света. Това определя както фокуса на компанията – двата сезона, лято и зима, така и името й – yamabahari, което съчетава в себе си думите „планина” и „море“.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.