Следва

Марк Зукърбърг и бременната му съпруга в Белия Дом

Writing's on the Wall: Чуйте песента на Сам Смит за новия Бонд

Сам Смит записа насловната песен за новия филм за Джеймс Бонд - „Spectre“. 23-годишният певец е първият мъж-британец, който записва за Бонд от цели 50 години...

People of art преди 8 години

Сам Смит записа насловната песен за новия филм за Джеймс Бонд - „Spectre“. 23-годишният певец е първият мъж-британец, който записва за Бонд от цели 50 години. Том Джоунс изпя последно “Thunderball’s” през 1956 и оттогава сме свидетели на английско мълчание от страна на мъжете от Острова. „Writing's on the Wall“, която онзи ден излезе в музикалната платформа Spotify, веднага след премиерата й по радиото в Обединеното кралство, е под авторството на Смит и неговият отдавнашен колаборатор - музикант и текстописец Джими Нейпс.

“Tова е един от най-важните мигове в кариерата ми. Горд съм най-накрая да обява, че ще изпея следващата песен на Бонд,” каза Смит в нарочно изявление. “Безкрайно развълнуван съм да бъда част от тази иконична брит съкровищница и да се присъединя към невероятната съвкупност от изумителни музикални вдъхновения. Надявам се, че ще се кефите на песента толкова, колкото и аз, докато я правех.”

Припомняме, че предната тема на Бонд беше изпята от Адел, великолепната мома-англичанка. “Skyfall” заслужи Оскар, Грами и Златен Глобус, превръщайки се в тотален световен хит. Не се нагърбваме да твърдим какво ще се случи с това парче, защото е много важно как точно ще пасне на лентата. Премиерата е след малко повече от месец, веднага след като Balmain за H&M развълнува модните ни сърца на 5-ти ноември, а именно на 6-ти.

Дотогава да си припомним тийзъра на “Спектър” и величествения Крейг на постера:

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра