Следва

Да ти намигне Бербатов

Марк Зукърбърг и бременната му съпруга в Белия Дом

Марк Зукърбърг, прелитащ щастлив на пръсти около съпругата си Присила Чен, бременна в шестия месец, гостува на Белия Дом по повод официалното посещение на китайския председател Си Джинпинг в САЩ...

People of art преди 8 години

Марк Зукърбърг, прелитащ щастлив на пръсти около съпругата си Присила Чен, бременна в шестия месец, гостува на Белия Дом по повод официалното посещение на китайския председател Си Джинпинг в САЩ.

30-годишната лекарка, за която основателят на социалната мрежа Facebook се ожени преди три години, грее в червена дантела по повода, но най-хубавото е, че двойката изглежда повече от щастлива от появата на дългоочакваното дете в семейството, момиченце, по признанието на бъдещия баща, което постна сам той в мрежата на 31 юли тази година. В същия пост Зъкърбърг призна, че са страшно щастливи със Сила, както нарича любимата си, защото от години двамата опитвали да имат дете.

Фотосите на Марк и Присила, направени малко преди двойката да се упъти към резиденцията на Обама, бяха споделени от съпруга и харесани над 1 милион пъти.

На същата вечеря, Първата дама на Щатите е просто блестяща в дългата до земята елегантна дреха, подписана от предпочитаната от Мишел Обама американска дизайнерка - Вера Уанг.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра