Следва

Лили-Роуз Деп дебютира във Vogue

На лов за тенденции: Бохемска есен

След първоначалната наслада от красивите и вдъхновяващи визии по подиумите идва въпросът как, веднъж вдъхновени, да спретнем тоалети в този дух тук и сега?

Shopping преди 8 години

Представихме ви модните течения на стартиращия сезон, или тендециите за есен-­зима 2015 според представеното в новите колекции. След първоначалната наслада от красивите и вдъхновяващи визии по подиумите идва въпросът ­- как, веднъж вдъхновени, да спретнем тоалети в този дух тук и сега? Решаваме да му отговорим в духа на рубриката ни “На лов”, в която се отдаваме на търсене на качествена плячка из софисйките магазини. Ние, редакторите на ViewSofia, сме ловуващите, а условията са следните: можем да използваме наличното в родните магазини, тук-­там нещо ново от Интернет и тук-­там нещо старо от достатъчно богатите ни гардероби.

Първият ни шопинг посветихме на сивия костюм, а днес преминаваме към бохемското. Да си признаем, вече ни поомръзна да слушаме и пишем за този стил, защото завръщането му в модата се случи шумно и някак твърде продължително. Но той е готин с това, че интерпретациите му могат да бъдат безброй. Опитваме се да направим по разчупени такива и ги споделяме с вас:

Пламена

Подгответе се за нещо малко по-смело. Говорихме си вече за носенето на повече пластове един върху друг и съм готова да го приложа в контекста на седемдесетасрската тематика. Ето как: върху панталона, който не може да бъде по-­хипи от това, слагам феерична рокля в цвят бордо. Обувките са в същия тон, от велур и с нисък ток.

Резултатът е визия с характер, която правя още по­дръзка с велурена чанта с ресни.

Стига скука по улиците!

Панталон BSB, 120 лв.

Рокля ASOS

Обувки Michael Kors от Sportina, 249.95 лв.

Чанта Karen Millen, 360 лв.

Екатерина

Избирам своя бохемски панталон в керемиден цвят, от мека материя, имитираща велур и с висока талия, на която съм заклет почитател. Лесно се комбинирана с изрязан топ, a този ме спечели с хаоса си от различни мотиви. Отгоре си представям тъмносинин тренч, на който съм хвърлила око от известно време и съвсем скоро планирам да поръчам. Той е отворен, но намирам подходящ колан, с който да го завържа леко свободно, а пискюлите му чудесно се вписват в бохо тематиката, около която се въртим. A за по­-студени времена, като днес, избирам и един топъл шал.

Панталон BSB,  100 лв.

Toп BSB, 100 лв

Тренч от Stories

Kолан Elizabetta Franchi, 389 лв.

Шал BSB, 60 лв.

Мирела

Любимото ми подразделение на бохо тенденцията е пачуърк мотивът. Това е, може би, и единствената причина, поради която не искам тази тенденция още да си заминава. В моята класация влизат този топ в приятен пъстър принт и лек шифон, широк тренч в страхотен цвят и моите си сини джинси. Бих ги комбинирала с тези убийствени пачуърк ботуши и красивата гривна на Marni.


Топ BSB, 120 лв.


Тренч BSB, 140 лв.

Джинси Zara

Ботуши Burberry

Гривна Marni

Габриела

От много време се каня да се сдобия с чифт ботуши над коляното и тази есен е крайно време да го направя. Хубаво е, че въпросният модел лесно се интерпретира в различни внушения, а в днешния случай - бохо. За целта избирам копринена рокля в подходящ за 70-те принт, чифт авиаторски очила и завършвам със семпъл тренч в топло кафяво и велур. 

Ботуши Karen Millen, 925 лв.


Рокля Marni

Очила Gucci

Тренч BSB, 260 лв.
 

More Shopping