Следва

Кортни Лав с най-абсурдната реакция по повод тайната сватба на щерка си

Да ти намигне Бербатов

Да ти намигне Бербатов

People of art преди 8 години

Звездата на ПАОК Димитър Бербатов "намигна" на феновете си, като им показа как пие сутрешното си кафе, забелязаха колегите от Sportal. "Време за кафе…:)))", написа той като коментар към снимката във Фейсбук, която за половин час събра близо 6000 харесвания.

Българският нападател получи обещание за титулярно място в предстоящия мач срещу Борусия (Дортмунд) от Лига Европа, след като преди два дни имаше основен принос за победата на тима му над Атромитос с 2:1. Бербо влезе като резерва и изправни резултата с първия си гол за ПАОК, а в последната минута помогна на Роберт Мак да донесе победата на гостите.

След мача Митко бе засипан със суперлативи за играта си, а треньорът Игор Тудов, който досега отказваше да пуска българина като титуляр, обяви, че Бербатов ще е сред 11-те футболисти на ПАОК, които ще излязат срещу Борусия (Дортмунд). Обещаваме да стискаме палци в четвъртък за нашето момче!
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра