Следва

Любо Киров и Константин Цеков - с нова песен!

Кортни Лав с най-абсурдната реакция по повод тайната сватба на щерка си

Кортни Лав и дъщеря й имат сложни взаимоотношения от край време, но случилото се през последния уикенд безспорно обира точките...

People of art преди 8 години

Кортни Лав и дъщеря й имат сложни взаимоотношения от край време, но случилото се през последния уикенд безспорно обира точките. А то е следното - дъщерята на Кортни и Кърт Кобейн, Франсис Бийн Кобейн и дългогодишният и годеник Исая Силва са се оженили тайно.

Толкова тайно, че на сватбата са били поканени около 15 души и сред тях не е била мама Кортни, която, според източници, е разбрала за събитието в последствие и била отчаяна, когато научила, че дори не е била информирана за него. Колкото и сериозна да е обидата обаче, не оправдава реакцията майката. А тя е като на неуравновесен тийнейджър.

В Инстаграм под снимка с 30 години по-младо момче Кортни на практика казва, че тя е била тази, която е избрала да пропусне сватбата, и то защото е предпочела да се въргаля с младото гадже. 51-годишната майка публикува снимката със следния текст: “Ако мислите, че съжалявам, че не се появих на разни важни събития тази седмица, помислете отново. Бях с @jamesnorley”. С хаштагове Лав казва още, че за въпросния Джеймс Норли си струва да се пропусне всякакво събитие и да се отменят всички уговорки и добавя призивите “не мразете” и “завиждате ли?

Безспорно е постигнала желания потрес с абсурдно детинската си публикация.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра