Следва

Wolford колекция пролет/лято 2015

Лили-Роуз Деп дебютира във Vogue

Хубава като за двама, Лили-Роуз Деп, 16-годишната дъщеря на Джони и Ванеса, прави своя Vogue дебют. Малко...

All fashion преди 8 години

Хубава като за двама, Лили-Роуз Деп, 16-годишната дъщеря на Джони и Ванеса, прави своя Vogue дебют. Малко след като официално скочи в дълбоките модни води с участие в котюр дефилето на Лагерфелд за Chanel, а после стана лицето на колекцията очила на френската емблематична марка, крехката красавица се появява в броя, който ще отпразнува 95-годишнината на френското издание.

Под главната редакция на Емануел Алт творческият екип на Vogue Paris прави страхотни снимки с автори Inez & Vinoodh. Типично в стила на фотографското дуо малката принцеса е на изчистен фон, а фокусът е върху лицето й - преобразено от артистичната четка на топ гримьора Аарон де Мей. С очите и чертите на Ванеса Паради, но с точно „онзи” поглед на Джони Деп Лили-Роуз не отстъпва на обиграните модели по професионализъм и тепърва й предстоят нови завоевания на чисто фешън терен. 

Празничното издание на Vogue излиза на пазара в самия край на септември, а на кориците, няколко на брой, ще видим прочутите модели Жизел Бюндхен, Кейт Мос, Кристи Търлингтън и Кендал Дженър.

More All fashion