Следва

Men's exhibit: Страшно готините аксесоари Acne - С печат, от кожа и специално за мъже

Б като Библия, Б като Блог - Ciao, Italia!

Седмицата на модата в Милано точно приключи, но нас още ни държат модните вибрации на италиaнската fashion столица...

All fashion преди 8 години

Седмицата на модата в Милано точно приключи, но нас още ни държат модните вибрации на италианската fashion столица. Точно затова днес обичайната за сряда доза вдъхновение, идваща от интернет блоговете, е точно от Италия и по-точно от 5 красиви и талантливи млади дами, които споделят обща страст, а ние надникваме в техните светове за чуден старт на деня.

Искрящо бяло


На първата си модна спирка откриваме Николета Реджио, която в своя блог споделя любовта си към модата, фотографията и пътуванията.

Днес се вдъхновяваме от изчистената визия, която ни връща само седмица назад, когато температурите все още имат вкус на лятото и е толкова лесно да излезем целите в бяло. Харесваме контраста на мекия гащеризон с металните аксесоари и черна кожена чанта и сандал.



А всичко останало за италианската красавица, илюстрирано с красиви снимки, откриваме в нейния блог.
scentofobsession.com

На лов през есента

Нашата разходка ни отвежда при Мари Замболи, за която личният стил е във всички малки детайли, които придават бляскави акценти и заедно оформят един завършен аутфит.

Точно затова слушаме внимателно, когато чаровницата споделя кои са задължителните й аксесоари за новия сезон. А именно раница - която е колкото и практична, толкова и любопитен моден аксесоар, чифт ботуши, които имат способността да направят и най-дъждовния ден по-усмихнат, а защото винаги имаме нужда от малко блясък, добавяме едно statement колие, което да завърши всеки аутфит. Убеждаваме се в това със следващите снимки.

mariezamboli.com

В гардероба на Ирене

Onto my Wardrobe е един блог, посветен на богатия гардероб на креативната Ирене Буфа, пътешественик, блогър, стилист, понякога дизайнер и журналист на свободна практика. Стилът й, определян като “семпъл и шик” от Elle Италия, е запазената й марка, която се проявява освен в модата и в нейната личност и начин на живот.

Ние се радваме на умението й да комбинира смели цветови решения с класически модели, за да постигне това усещане за индивидуалност.

ontomywardrobe.com

Милано през 70-те

Родената в Торино Елеонора Кариси има вродено чувство за модата и веднага след като се дипломира от Европейския институт по дизайн в Торино, решава да отвори и свой малък бутик - “You you Store”. Няколко години по-късно прави и следващата крачка като стартира своя линия дрехи, наречена What’s Inside You. Като съвсем естествено продължение на нейната страст идва и модният и блог "Jou Jou Villeroy", където италианката споделя страстта си към модата, фотографията и начина си на живот със своите последователи.

Днес в блога й се спираме за глътка седемдесетарски шик по улиците на Милано, отново по време на Fashion Week.

joujouvilleroy.com

Фабрика за стил

От модните подиуми до улиците на града, чантата феномен на Burberry е обиколила ръцете на някои от най-стилните жени по света. Днес ние я откриваме в тези на модната блогърка от Италия Валентина Сирагуса в нейния личен онлайн дневник - Factory Style. Разглеждайки публикациите в него, надникваме в света и живота на Валентина, който е интригуващ и забързан, разпростиращ се между всички модни столици, списания и най-известните брандове.

factorystyleblog.com

More All fashion