Следва

Топла чаша

Обичта на известните: Семейство Обама и правилата на добрия стил

Те са най-очарователната първа двойка в историята на Белия дом

All fashion преди 8 години

Те са най-очарователната първа двойка в историята на Белия дом. И бихме казали, че по блясък леко надминават дори Кенеди и Рейгън. Добре де, казахме го, с риск да не сте съгласни напълно с нас. Но пък имаме съвсем пресни доказателства за думите си, при това в снимки. И то какви...

Кадри толкова абсурдно стилни и обаятелни, че чак ни е трудно да повярваме, че не гледаме филмова версия на президентството. А те всъщност са съвсем истински, при това направени само преди дни, когато американският президент посреща в Белия дом китайския си колега Си Цзинпин и съпругата му, които са на първо държавно посещение в Съединените щати.

Барак и Мишел изчакаха пристигането на почетните си гости на прага на дома си, облечени във възхитителни черни тоалети, особено този на г-жа Обама, която се бе доверила на персонализирана рокля в черно Vera Wang, отличаваща се с презрамки от тюл и разрошен завършек, като до нея г-н Обама блестеше силно в добре скроен черен костюм, доказвайки, че в днешно време силните на деня определено знаят как да се обличат.

Двамата изглеждаха не само модно, но и любовно окрилени, а леките закачки помежду им, докато тръпнеха в очакване на почетните гости, вдигнаха с няколко чертички нивото на харесване у нас.

Барак, който всеки път изглежда така, сякаш не би могъл да има друга първа дама, и Мишел, за която той е единствен президент на сърцето и душата й!  Ами, много е хубаво...



Нямаме търпение да научим повече подробности от тяхната любовна история, която вече е екранизирана и се очаква да излезе през 2016-та. Филмът със заглавие “Southside With You” на Ричърд Тан ще разказва началото на любовния романс между Мишел и Барак, като в ролите на президентската двойка ще се въплатят актьорите Паркър Сойърс и Тика Съмптър.









More All fashion