Обичта на известните: Семейство Обама и правилата на добрия стил

30-09-2015 Текст: ViewSofia Фотография: Pete Marovich/Bloomberg
Добави коментар

Те са най-очарователната първа двойка в историята на Белия дом. И бихме казали, че по блясък леко надминават дори Кенеди и Рейгън. Добре де, казахме го, с риск да не сте съгласни напълно с нас. Но пък имаме съвсем пресни доказателства за думите си, при това в снимки. И то какви...

Кадри толкова абсурдно стилни и обаятелни, че чак ни е трудно да повярваме, че не гледаме филмова версия на президентството. А те всъщност са съвсем истински, при това направени само преди дни, когато американският президент посреща в Белия дом китайския си колега Си Цзинпин и съпругата му, които са на първо държавно посещение в Съединените щати.

Барак и Мишел изчакаха пристигането на почетните си гости на прага на дома си, облечени във възхитителни черни тоалети, особено този на г-жа Обама, която се бе доверила на персонализирана рокля в черно Vera Wang, отличаваща се с презрамки от тюл и разрошен завършек, като до нея г-н Обама блестеше силно в добре скроен черен костюм, доказвайки, че в днешно време силните на деня определено знаят как да се обличат.

Двамата изглеждаха не само модно, но и любовно окрилени, а леките закачки помежду им, докато тръпнеха в очакване на почетните гости, вдигнаха с няколко чертички нивото на харесване у нас.

Барак, който всеки път изглежда така, сякаш не би могъл да има друга първа дама, и Мишел, за която той е единствен президент на сърцето и душата й!  Ами, много е хубаво...Нямаме търпение да научим повече подробности от тяхната любовна история, която вече е екранизирана и се очаква да излезе през 2016-та. Филмът със заглавие “Southside With You” на Ричърд Тан ще разказва началото на любовния романс между Мишел и Барак, като в ролите на президентската двойка ще се въплатят актьорите Паркър Сойърс и Тика Съмптър.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Есен is coming

Виж още
Есен is coming

Жълт бутон

Бруклин напусна дома, Виктория в депресия

Бруклин напусна дома, Виктория в депресия

Виж още