Обичта на известните: Семейство Обама и правилата на добрия стил

30-09-2015 Текст: ViewSofia Фотография: Pete Marovich/Bloomberg
Добави коментар

Те са най-очарователната първа двойка в историята на Белия дом. И бихме казали, че по блясък леко надминават дори Кенеди и Рейгън. Добре де, казахме го, с риск да не сте съгласни напълно с нас. Но пък имаме съвсем пресни доказателства за думите си, при това в снимки. И то какви...

Кадри толкова абсурдно стилни и обаятелни, че чак ни е трудно да повярваме, че не гледаме филмова версия на президентството. А те всъщност са съвсем истински, при това направени само преди дни, когато американският президент посреща в Белия дом китайския си колега Си Цзинпин и съпругата му, които са на първо държавно посещение в Съединените щати.

Барак и Мишел изчакаха пристигането на почетните си гости на прага на дома си, облечени във възхитителни черни тоалети, особено този на г-жа Обама, която се бе доверила на персонализирана рокля в черно Vera Wang, отличаваща се с презрамки от тюл и разрошен завършек, като до нея г-н Обама блестеше силно в добре скроен черен костюм, доказвайки, че в днешно време силните на деня определено знаят как да се обличат.

Двамата изглеждаха не само модно, но и любовно окрилени, а леките закачки помежду им, докато тръпнеха в очакване на почетните гости, вдигнаха с няколко чертички нивото на харесване у нас.

Барак, който всеки път изглежда така, сякаш не би могъл да има друга първа дама, и Мишел, за която той е единствен президент на сърцето и душата й!  Ами, много е хубаво...Нямаме търпение да научим повече подробности от тяхната любовна история, която вече е екранизирана и се очаква да излезе през 2016-та. Филмът със заглавие “Southside With You” на Ричърд Тан ще разказва началото на любовния романс между Мишел и Барак, като в ролите на президентската двойка ще се въплатят актьорите Паркър Сойърс и Тика Съмптър.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

12-01-2017

Въпрос:

Кога и с какво е най-добре да направим дълбокопочистващ пилинг на лицето си?

Отговор:

Студеното време е идеално за предприемането на драстични мерки по обновяване кожата на лицето. Разбира се, тук визираме конкретно всяка намеса от типа на пилинга... Прочети... 

Item of the day

Baby Llama need no drama...

Виж още
Baby Llama need no drama

Жълт бутон

Куба Гудинг Джуниър се развежда след 22-годишен брак

Куба Гудинг Джуниър се развежда след 22-годишен брак

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!