Обичта на известните: Семейство Обама и правилата на добрия стил

30-09-2015 Текст: ViewSofia Фотография: Pete Marovich/Bloomberg
Добави коментар

Те са най-очарователната първа двойка в историята на Белия дом. И бихме казали, че по блясък леко надминават дори Кенеди и Рейгън. Добре де, казахме го, с риск да не сте съгласни напълно с нас. Но пък имаме съвсем пресни доказателства за думите си, при това в снимки. И то какви...

Кадри толкова абсурдно стилни и обаятелни, че чак ни е трудно да повярваме, че не гледаме филмова версия на президентството. А те всъщност са съвсем истински, при това направени само преди дни, когато американският президент посреща в Белия дом китайския си колега Си Цзинпин и съпругата му, които са на първо държавно посещение в Съединените щати.

Барак и Мишел изчакаха пристигането на почетните си гости на прага на дома си, облечени във възхитителни черни тоалети, особено този на г-жа Обама, която се бе доверила на персонализирана рокля в черно Vera Wang, отличаваща се с презрамки от тюл и разрошен завършек, като до нея г-н Обама блестеше силно в добре скроен черен костюм, доказвайки, че в днешно време силните на деня определено знаят как да се обличат.

Двамата изглеждаха не само модно, но и любовно окрилени, а леките закачки помежду им, докато тръпнеха в очакване на почетните гости, вдигнаха с няколко чертички нивото на харесване у нас.

Барак, който всеки път изглежда така, сякаш не би могъл да има друга първа дама, и Мишел, за която той е единствен президент на сърцето и душата й!  Ами, много е хубаво...Нямаме търпение да научим повече подробности от тяхната любовна история, която вече е екранизирана и се очаква да излезе през 2016-та. Филмът със заглавие “Southside With You” на Ричърд Тан ще разказва началото на любовния романс между Мишел и Барак, като в ролите на президентската двойка ще се въплатят актьорите Паркър Сойърс и Тика Съмптър.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

30-05-2017

Въпрос:

Искам перфектна кожа, мога ли да разчитам на хиалурона?

Отговор:

Чудесен въпрос! Според Д-р Джосеф Хкейк, от клиниката All Saints Clinics в Сидни, хиалурона е захарна молекула, която вече съществува в нашата кожа. Според него: „ Твоето тяло го произвежда и премахва след 7 дни“...
Прочети...

Жълт бутон

Отстраниха Боршош от НДК

Отстраниха Боршош от НДК

Виж още