Следва

LFW пролет/лято 2016 в аксесоари - Най-добрите обувки от дефилетата

Коя е следващата Кендъл?

Кланът Делевин, Дженър, Хадид, а от скоро и Уилоу Смит...

All fashion преди 8 години

В случай, че не сте забелязали, известни личности и ДНК-то, което са разпространили, генерират значителен медиен интерес напоследък. Отчитаме за пореден път, че родители, чиито корени са дълбоко в модната индустрия, са се погрижили да произведат деца, които да бъдат техни буквални заместници на подиумите.

Кланът Делевин, Дженър, Хадид са безспорно доказателство за думите ни, а в примерите, които даваме, отскоро можем да запишем и Уилоу Смит, която смело се присъединява към гореспоменатите, при това на крехките 14. Тя първо щурмува музикалната сцена, след което украси страниците на няколко модни издания, като  i-D и CR Fashion Book, а сега хвърля шапката си и в модата, подписвайки договор с The Society Management.

И ако добрият външен вид на родителите й и свръхестественият й чар могат да обединат силите си, то сигурни сме, че това момиче ще отиде много далеч. А ние ще сме изключително благодарни, защото личният й стил е всичко друго, но не и скучен и за нас ще е интересно да проследим еволюцията му от тук нататък.

More All fashion