Следва

LFW пролет/лято 2016 в аксесоари - Най-добрите обувки от дефилетата

Коя е следващата Кендъл?

Кланът Делевин, Дженър, Хадид, а от скоро и Уилоу Смит...

All fashion преди 8 години

В случай, че не сте забелязали, известни личности и ДНК-то, което са разпространили, генерират значителен медиен интерес напоследък. Отчитаме за пореден път, че родители, чиито корени са дълбоко в модната индустрия, са се погрижили да произведат деца, които да бъдат техни буквални заместници на подиумите.

Кланът Делевин, Дженър, Хадид са безспорно доказателство за думите ни, а в примерите, които даваме, отскоро можем да запишем и Уилоу Смит, която смело се присъединява към гореспоменатите, при това на крехките 14. Тя първо щурмува музикалната сцена, след което украси страниците на няколко модни издания, като  i-D и CR Fashion Book, а сега хвърля шапката си и в модата, подписвайки договор с The Society Management.

И ако добрият външен вид на родителите й и свръхестественият й чар могат да обединат силите си, то сигурни сме, че това момиче ще отиде много далеч. А ние ще сме изключително благодарни, защото личният й стил е всичко друго, но не и скучен и за нас ще е интересно да проследим еволюцията му от тук нататък.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.