Следва

Tоп-тенденциите в грима за есен/зима 2015 - всичко най-важно!

MFW: Неочаквано добри бюти хрумки от седмицата на модата в Милано

Магьосници на лукса, италианските брандове показаха изобилни колекции пролет/лято 2016 по време на...

Hair преди 8 години

Магьосници на лукса, италианските брандове показаха изобилни колекции пролет/лято 2016 по време на Седмицата на модата в Милано, а жадните им за нови иконични фешън творения почитатели наблюдаваха нетърпеливо всяка екстравагантна хрумка на любимите си Fendi, Marni, Prada, Missoni, Gucci, за да я пожелаят на мига.

Изключително богата, както винаги, Миланската модна сцена се превърна в изложбена зала за невероятните произведения на Карл Лагерфелд, Консуело Кастилиони, Миуча Прада и още креативни шефове, които дадоха творческа свобода и на артистите зад завесите. Именно на последните е заслугата за една поредица от фантастични изпълнения с макиажа.

Ето кои неочаквано добри бюти хрумки от седмицата на модата в Милано ни накараха да мислим различно и смело, когато става въпрос за грима и косата. 

Fendi
Очна линия или просто линия




Моментален ефект с два размаха. Очната линия изиграва ролята на веждите в оформянето на контурите на лицето, което обезсмисля всякакъв друг цвят, блясък или акцент по устните, очите, скулите. Лесно е, но не в тоз вид си представяме сутрешното бързо гримиране за работа. Опитомен го виждаме с не толкова извита линия, но точно толкова плътна и не слагаме нищо друго освен безупречния аутфит и аксесоара, по възможност Fendi.

Пълната колекция Fendi пролет/лято 2016

Prada
Златни устни




Не можеш да не го харесаш. Изглежда почти извънземно и в същото време си задаваш въпроса как досега никой не се бе сетил за златното в палитрата на нестандартните цветове за устните. И ако във флумастерните тонове, с които преди време подсказахме, че звездите обичат да се заиграват, има нещо пънк, бунтарско, то авангардът тук подсилва усещането за елегантност.

Пълната колекция Prada пролет/лято 2016

Marni
Паякообразните мигли




Обемните и дълги мигли са твърде скучни. Красиво, секси, с ретро привкус, завити така, като при Marni, миглите нямат нужда нито от обем, нито пък от наситен или различен от естествения им цвят, за да бъдат прелъстяващи. В новия си прочит, изкуствените мигли са точно това - нежно украшение към чистото, лишено от друг акцент грим.

Пълната колекция Marni пролет/лято 2016

Moschino
Косата ала Линда Еванджелиста от едно време




Може би защото наистина напомня на емблематично подстриганата коса на изумителната Линда Еванджелиста, но ретро прическата, която избора Джеръми Скот за дефилето на Moschino, е някак по френски много шик.

Gucci
Дълги, по-дълги от приетото нокти




По-дълги, отколкото сме свикнали да е елегантно, са ноктите при Gucci, а ръцете като цяло са доста претрупани. Накичени с пръстени, тюлени ръкавици, цветове, ръцете са благодатна територия за нови шантави експерименти.

Пълната колекция Gucci пролет/лято 2016

Missoni
Боядисани клепачи




Страхотен парти грим - секси, дързък, екстравагантен, браво за хрумката на гримьорите от Missoni.
 

More Hair