Какво ново: Ралф Лорън напуска Ralph Lauren

Ралф Лорън, дизайнерът и основател на модна къща Ralph Lauren, заяви, че напуска ръководната длъжност в компанията си, без да се оттегля обаче съвсем...

Ралф Лорън, дизайнерът и основател на модна къща Ralph Lauren, заяви, че напуска ръководната длъжност в компанията си, без да се оттегля обаче съвсем.

За взетите решения и за промените, които очакват компанията му, Ралф Лорън разказа пред The New York Times. Дизайнерът подчерта, че няма намерение да напуска Ralph Lauren Corporation, просто сменя поста си на ръководител с този на творчески директор. Разбира се, Лорън остава и в съвета на директорите и ще продължи да следи за развитието на компанията, която основава преди почти половин век.

Собствения си стол в Ralph Lauren Corporation Ралф Лорън доверява на Стефан Ларсон, до момента президент на бранда Old Navy, едно от подразделенията на компанията Gap. Стефан е работил на ръководна позиция и в H&M.

Запознати твърдят, че финансови проблеми в компанията налагат промените, но от ръководството естествено не се чува потвърждение на тезата.

Припомняме, че Ralph Lauren Corporation е основана през 1967 година. Първият бутик е открит през 1969 година в Манхатън, днес под бранда излизат дрехи, аксесоари, парфюмерия, предмети на лукса, както и домашни колекции, а самият Лорън се явява един от най-богатите американци /Forbes оценяват състоянието му на 6,2 милиарда долара).

Кой от най-елегантните жени на планетата предпочита неговите креации - надолу със скрола.


Гуинет Поутроу


Кейт Бланшет


Джесика Частейн

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.