Следва

Trend Report: Косата в пуловера

Tоп-тенденциите в грима за есен/зима 2015 - всичко най-важно!

Кои са доминиращите нюанси на вечното червено, как да слагаме очната линия този сезон и безброй още красиви вдъхновения идват прясно-прясно от едва миналите модни седмици...

Hair преди 8 години

След като щателно разказахме затова кои са топ-тенденциите в маникюра за есен/зима 2015, днес ще докладваме и трендовете в макиажа. Кои са доминиращите нюанси на вечното червено, как да слагаме очната линия този сезон и безброй още красиви вдъхновения идват прясно-прясно от едва миналите модни седмици. Приготвяме си чаша ароматно сутрешно кафе и се вглъбяваме в тези така важни за визията ни детайли, за да почерпим бляскаво вдъхновение...

Започваме с най-важната част на лицето ни, а именно – кожата. Тук, както и при косите, за които ще ви разкажем подробно следващата седмица, се залага на чиста, естествена, здрава и сияеща със собствен блясък кожа. Никакъв контур и тонове фон дьо тен! Подкрепяме с две ръце!



 
*Balenciaga


*Bottega Veneta


*Chloe


*Christopher Kane


*Giambattista Valli


*Max Mara


*Michael Kors


*Pucci


*Valentino

Вторият важен момент е Ружът, на който е отделено наистина специално внимание. Идеята е бузките да грейнат, все едно са щипнати от зимния студ, а именно - естествена и здрава руменина. Свежо, семпло и красиво!


*Balmain


*BCBG Max Azria


*Chloe


*Donna Karan


*Jason Wu


*Kate Spade


*Michael Kors


*Ralph Lauren


*Tibi

Няма по-добър приятел на градската девойка от доброто червено червило, което да преобрази дневния тоалет със закачлив акцент и въобще да внесе така необходимото добро настроение. Устните този сезон са горещо червени, с тухлен нюанс, напомнящ за огън, топлина и уют. От другата страна са барикадирали лилаво-малинените тонове, с винен привкус, чакащи да направим своя избор според, разбира се, настроението и аутфита.


*Carolina Herrera


*Avon


*Marc Jacobs


*Topshop Unique


*Celine


*Dolce & Gabbana


*Carolina Herrera


*Monique Lhuillier


*Marchesa


*MSGM


*Phillip Lim


*Phillip Lim

Очната линия този сезон ще бъде всичко друго, но не и скучна. Ами не, не е такава, каквато я познаваме с леката ѝ извивка, сега е време да си поиграем и да я направим двойна или да я поставим в края на клепача, дебела, плътна и тежка. Или... да експериментирме повече с геометричните й функции и смело да я съчетаем с тъмни сенки, отново въпрос на настроение и възприятия. Вдръхновението черпим оттук, без да ни е страх да „излезем от линията“:


*Anna Sui


*Dior


*Henry Holland


*Anna Sui


*Cavalli


*Dior


*Fendi


*Mugler


*Rochas


*Proenza Schouler


*Suno

Друг също толкова важен рапорт е силното присъствие на опушения грим, най-вече в черно, но има и в сини, лилави, сиви и кафяви тонове.


*Cushnie Et Ochs



*Diane Von Furstenberg


*Kristian Aadnevik


*NARS


*Burberry


*Elie Saab


*Nicole Miller


*ISSA


*Alexander Wang

Хеви Метъл!!! ДА!!! Друга адски интересна и привлекателна идея е металик клепачи, бляскави, луксозни, с брокат или мини-пайети, но откриващи окото. Доминира златото и медта, но се срещат и сребърните оттенъци.





*Mara Hoffman


*Rodarte


*Tadashi Shoji


*Ryan Lo


*Zac Posen


*Rodarte

И така последно поместваме една тенденция, която, може би след заглеждане откривате сред изброените по-горе. Не?!? Ами, да предположим, че е поради предстоящия Хелоуин, и затова сред много от дизайнерите си намира място вампирският грим - черно червило, мъртвешки бледа кожа и болезнени синьо-лилави сенки.


*Marc Jacobs




*Ungaro


*Ungaro
 

More Hair