Следва

Men's Еxhibit: Най-важното в гардероба на стилните, от Бекъм и H&M

На лов за тенденции: Пънк шик

Днес се придвижваме във времето и търсим находки, които да влизат в духа на пънк шика, една от топ тенденциите на сезона...

Shopping преди 8 години

Представихме ви модните течения на стартиращия сезон, или тендециите за есен­ зима 2015 според представеното в новите колекции. След първоначалната наслада от красивите и вдъхновяващи визии по подиумите идва въпросът ­ как, веднъж вдъхновени, да спретнем тоалети в този дух тук и сега? Решаваме да му отговорим в духа на рубриката ни “На лов”, в която се отдаваме на търсене на качествена плячка из софисйките магазини. Ние, редакторите на ViewSofia, сме ловуващите, а условията са следните: можем да използваме наличното в родните магазини, тук­ там нещо ново от Интернет и тук­ там нещо старо от достатъчно богатите ни гардероби.

Днес разказваме за лов номер три, след като вече направихме един посветен на така модерния сив костюм и един на продължаващата вълна на 70­те. Днес се придвижваме с едно десетилетие напред във времето и търсим находки, които да влизат в духа на пънк шика, една от топ тенденциите на сезона. Определено не е трудна за спазване, черно и кожа по родните магазини има в изобилие. Как обаче си представяме да се превъплатим в пънк духа със стил, споделяме надолу:

Габриела

Черното и многото кожа изобщо не доминират сред стандартните ми списъци с желани покупки, но пък тазсезонната пънк тенденция е подходящ вариант да пробвам. Не се притеснявам, че ще е скучно, единствено защото многото метал, кожа и останалите задължителни според тренда елементи, няма как да изглеждат скучно наредени заедно. Топът без ръкав бих съчетала с кожена миди пола с интересна текстура, дантелени чорапогащи, взети като пример от дефилетата и голям кожен елек. Чантата я предпочитам малка и семпла, а металните акценти в този случай отиват при високите стилето.

 

Топ Stefanel, 189 лв.

Чорапогащи ASOS

Пола Jason Wu

Елек Karl Donoghue

Обувки Tosca Blu, 365.90 лв. от Sеrdika Center

Чанта Armani Jeans, 319 лв. от Serdika Center

Мирела

Определено харесвам пънк тенденцията, но не бих се впуснала в прекалено смели импровизации, защото е доста далече от това, което нося обикновено. Но пък иначе с удоволствие бих направила така: едно кожено мини, а под него бяла рокля-­риза с дълги ръкави, а над тях класическо кожено яке. С обувките не бих импровизирала - един равен чифт с мъжки силует би свършил чудесна работа, а завършващият детайл оставям на бургундското червило в дълбок тон.

Рокля Sisley 149.90 лв.

Риза H&M

Яке Armani Jeans 1399.90 лв. от Serdika Center

Armani Jeans 439 лв. от Serdika Center

Пламена

Харесва ми да правя почти “грешни” интерпретации на тенденциите, никак не обичам сляпо да се придържам към това, което те предполагат. Така ще направя и с тази, и избирам да обуя така модерните маратонки, които никак не са за тичане, като все пак послушно ги избирам в черно и сребристо, в крак с пънк темата. Полата е с плисе, много са модерни в момента, а и тази дължина ми отива. Отгоре добавям памучен Т-­шърт с ефектна кожена якичка, хващам чантата си с ефектна катарам и спорно-­пънк-­сладурската ми визия е налице.

Обувки Michael Kors от Serdika Center

Топ Karen Millen, 180 лв.

Пола Karen Millen, 527 лв.

Чанта ASOS

Екатерина

Да има повече на показ е част от пънк стилистиката, така че късата черна кожена пола ми се струва удачен избор, особено комбинирана с изчистен ботуш с chunky ток. Омразният за мен чорапогащник, ако наистина се налага да има, си представям тъмносив. Топът избирам онлайн ­ той е без ръкав, но с поло яка, за компенсация за подкъсената дължина отдолу. И идва ред на винаги любимата ми част от аутфита ­ връхната дреха. За тази визия, а и за много други, съм хвърлила око на едно палто с драперия от британския AllSaints, ще чакам намаления.

Пола Armani oт Serdika Center, 389.90 лв.

Ботуши Armani от Serdika Center, 719, 90 лв.

Топ ASOS

Палто All Saints

More Shopping