Следва

LFW пролет/лято 2016 в аксесоари - Най-добрите чанти от дефилетата

Throwback Thursday: Стилът на Кремена Халваджиян

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и ние се връщаме във времето назад към спомените...

All fashion преди 8 години

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и ние се връщаме във времето назад към спомените и към всички страхотни неща, които сме правили през изминалите години, горе-долу в същото безвремие, което цари през октомври.

Вадим от архива един задълбочен прочит на стила на Кремена Халваджиян, от първо лице, в който тя ни разхожда с охота из живота и стила си, някъде преди година време. 

Приятно връщане назад във времето. С поглед напред, обаче!
Оригинална дата на публикуване: 18-09-2014


Кремена! 

Тя е еквивалент на силна, упорита и успешна жена. 
Жена с разчупено мислене, с различен мироглед, с уникален стил на живот, чийто чар се крие в розите на роклята, в перата на шапката, в лисичата опашка на врата, в чантата, като картина, в многото, адски много обувки, които преди време ти показахме... Все неща, които на човек му е трудно да преглътне по принцип, но на нея някак й стоят добре.

Стилът й е всеобхватен като никой друг, неподлежащ на никакво количествено и качествено сравнение, и ние, признаваме си, харесваме това. Толкова, че решихме да я поканим да ни разходи из него в този така приятен есенен следобед...



V.S. Ако трябва да го дефинираш с 3 думи, какъв е твоят стил?

K: Всякакъв, това ми е думата. Онзи ден си правих блуза от капачки, ако това изобщо е стил... 

Мога да съм супер елегантна, мога да имам тоалетна чиния на главата, мога и в Chanel. Наистина всякакъв. Не искам да използвам така модерните напоследък словосъчетания като "небрежно елегантен" и т.н., но естествено, че се съобразявам с това къде ще ходя и какво ще правя. Както се казва - днес съм една, утре друга.

V.S. Влияеш ли се от модните тенденции или предпочиташ комфорта на личния си стил?
K: Разбира се, че се влияя.

V.S. Коя е любимата ти тази есен?
K: Разнообразието е голямо, трудно ми е да се спра на една. Но съм си харесала розите, пак. Те винаги са ми любими, в какъвто и да е вариант. Този път са на фона на много тъмни цветове, което е страхотно, защото съм се пренаситила от романтичните им разновидности. За мен обувките са първото, което гледам и си купувам, когато влизам в нов сезон, радвам се, че тази есен те са или много остри и елегантни, или много груби кубинки, защото обожавам и двата вида.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК >>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.