Следва

MFW: Многопластовост, обем и контрасти - Дефилето на Marni пролет/лято 2016

LFW пролет/лято 2016 в аксесоари - Най-добрите чанти от дефилетата

Безумно интересен и преливащ от креативни хора, Лондон като дом на Модната седмица не е така пищен и...

All fashion преди 8 години

Безумно интересен и преливащ от креативни хора, Лондон като дом на Модната седмица не е така пищен и разточителен на дефилета, но пък британските дизайнери се следят с голяма наслада от разбиращите модата точно защото имат различно усещане за фешън.

Като крале на принтовете и майстори на конструирането великобританските творци не са толкова силни в аксесоарите, както повечето си колеги от Ню Йорк, Милано и Париж, или по-точно не държат на внушението за лукс, а на концепцията за дрехата. В никакъв случай обаче не са неспособни да произвеждат любопитни и дори фантастични чанти, обувки и други украшения, просто не държат на изобилието.

Пример за това са обувките, които показахме вчера в най-добрите модели, същото е и при чантите - този така любим аксесоар. 10, но пък великолепни чанти, които забелязахме да носят моделите по време на Седмицата на модата в Лондон, следват надолу - отново пъстър микс от форми, цветове и обеми. Откриваме, както големи клъчове, така и по-малки вечерни чанти до всякакви версии на градската чанта. Изненадата пък е раницата Burberry Prorsum в два класически цвята - черно и милитъри зелено.


Burberry Prorsum



Burberry Prorsum



Christopher Kane


Christopher Kane


Christopher Kane


House of Holland


Topshop Unique


JW Anderson


JW Anderson


Paul Smith
 

More All fashion