Ромина Тасевска: С третото бебе ще сменям памперси със затворени очи

Ромина Тасевска: С третото бебе ще сменям памперси със затворени очи

Мис България 2010 г. – Ромина Тасевска и съпругът й – футболистът Дарко Тасевски, са в очакване на своето трето дете. Те не крият, че за да бъдат пълноценни родители, както към Дария и Давид, така и към новия член на семейството, ще прибегнат до услугите на детегледачка. Те живеят в Тайланд, където македонецът играе за местен отбор, а Ромина е посветила живота си на него и семейството им.

„Дарко уважава факта, че оставих всичко, което имах в България, което не е никак лесно. Но семейство от разстояние не се прави. Ето защо и двете деца родих в чужда държава без език и близки, но имах него и ми беше достатъчно. Той от своя страна полага много грижи за децата, които не са присъщи за всеки баща, осигурява ми всичко, от което имаме нужда, за да се чувстваме добре. Никога не е отсъствал от вкъщи без причина, свързана с ангажиментите му към клуба, за който играе. Отнася се съвестно и отговорно към работата си, защото знае, че това е важно за цялото семейство. Но най-важното е, че всичко това го правим, водени не по задължение, не защото така трябва, а просто, защото така искаме“, споделя Ромина за списание PregnancyDiary.

Една от най-красивите ни миски, разкрива, че при първата си бременност е била изключително стресирана, за втората вече е имала солиден опит, а за третата – настоящата е убедена: „Вече ще мога да кърмя и сменям памперси със затворени очи.“

Ромина няма ни най-малко притеснение за приспособяването на децата й към нова среда и държава в бъдеще, тъй като дъщеричката им Дария, макар да е едва на 3 г., вече говори три езика – перфектен английски, български и македонски.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.