Седмичен ХОРОСКОП - 05-11.10.2015

Планетите не стоят на едно място и след затишието от предходната седмица с нова сила започват да формират новите тенденции...

Планетите не стоят на едно място и след затишието от предходната седмица с нова сила започват да формират новите тенденции. Те са ясно разделени на две групи. Хармоничната помага на тези, които са склонни да работят, упорито да постигат целите си и да изпълняват задълженията си. Втората, напрегната, тласка тези, които са свикнали да обвиняват за проблемите всеки друг, освен себе си, към ирационално и деструктивно поведение.

Положителните влияния са осигурени от два аспекта. Единият, формиран от Меркурий и Сатурн, ще бъде продължителен, тъй като Меркурий тази седмица е почти неподвижен, защото е в състояние на преход към директно движение (повратната точка е в петък, в 1-я градус на Везни). Влиянието на тази комбинация е благоприятно за скрита, скромна, но упорита работа, за нормализиране на проблемни отношения.
Вторият благоприятен аспект е тригон (120 градуса) между Юпитер и Плутон. Влиянието на този аспект позволява създаването на нови продължителни отношения и връзки на основата на взаимна изгода. Главните условия за успех в тази насока са твърди намерения, доверие и готовност за големи материални инвестиции.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.