Следва

Вътрешният часовник на човека. Здраве и красота по часове!

Седмичен ХОРОСКОП - 05-11.10.2015

Планетите не стоят на едно място и след затишието от предходната седмица с нова сила започват да формират новите тенденции...

Astro преди 8 години

Планетите не стоят на едно място и след затишието от предходната седмица с нова сила започват да формират новите тенденции. Те са ясно разделени на две групи. Хармоничната помага на тези, които са склонни да работят, упорито да постигат целите си и да изпълняват задълженията си. Втората, напрегната, тласка тези, които са свикнали да обвиняват за проблемите всеки друг, освен себе си, към ирационално и деструктивно поведение.

Положителните влияния са осигурени от два аспекта. Единият, формиран от Меркурий и Сатурн, ще бъде продължителен, тъй като Меркурий тази седмица е почти неподвижен, защото е в състояние на преход към директно движение (повратната точка е в петък, в 1-я градус на Везни). Влиянието на тази комбинация е благоприятно за скрита, скромна, но упорита работа, за нормализиране на проблемни отношения.
Вторият благоприятен аспект е тригон (120 градуса) между Юпитер и Плутон. Влиянието на този аспект позволява създаването на нови продължителни отношения и връзки на основата на взаимна изгода. Главните условия за успех в тази насока са твърди намерения, доверие и готовност за големи материални инвестиции.

Тези две благоприятни тенденции противодействат на напрегнатите комбинации, формирани от по-бързи планети. Във вторник Слънцето ще формира неблагоприятен аспект с Плутон. В сряда, Maрс образува доста неприятна опозиция с Нептун. Под тяхното влияние от вторник до четвъртък може да се очаква, поредица от конфликти, демарш и демонстративен разрив на отношенията между тези, които доскоро са се смятали за съюзници или приятели. Инициаторите на подобни действия могат да използват безскрупулни методи за натиск, сериозно да попречат на съзидателната дейност и добрата воля на тези, които искат нормално сътрудничество.

Друг труден аспект е квадратът (90 градуса) на Венера и Сатурн в края на седмицата. Той може да има отрицателно въздействие върху емоциите на хората, взаимоотношенията, има риск от финансови загуби в ситуации, свързани наследство, кредити или заеми. Във всеки случай, не е необходимо да се отдаваме на емоциите си в края на седмицата: това няма да разреши никакви трудни ситуации до понеделник, само ще ни лиши от възможността да си отдъхнем.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Мисли позитивно!

В началото на тази седмица те очаква много романтика. През този период нараства привличането между половете и ще имаш повече възможности за нови запознанства. А в съществуващите вече връзки чувствата ще станат по-ярки, ще има повече динамика. През първата половина на седмицата се старай да избягваш конфликтите. Ако по време на разговор почувстваш, че се опитват да упражнят натиск върху теб, препоръчително е да прекратиш разговора. От своя страна в общуването, избягвай грубостта и всякакви негативни изказвания. Опитай се да мислиш позитивно, защото негативните мисли по време на този период може лесно да се материализират. През втората половина на седмицата общуването ще придобие по-сериозен и делови тон. По това време ще бъдеш в състояние да изразиш ясно своите мисли и обективно да оцениш случващото се. Обещания, дадени в този момент, трябва да се изпълнят.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Благоприятен период!

Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятен период за уреждане на лични взаимоотношения. Може да изразиш чувствата си към любимия човек, особено ако сте заедно от доста време. През този период ще бъдеш в състояние да "обновиш" отношенията си, да направиш връзката си по-ярка и наситена. Вероятността от нови запознанства, с оглед на бъдещи сериозни отношения, по време на този период ще бъде доста голяма. През втората половина на седмицата обръщай повече внимание на работата. Взаимоотношенията с колегите могат да станат по-открити и ясни за теб. Това е добро време за последователно изпълнение на планираното и за интелектуална дейност.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Красноречие!

Твоето красноречие може да ти помогне да отвориш всяка врата и да намериш подход към всеки човек. Една успешна седмица за публични изяви и за нови бизнес отношения. А за противоположния пол ще бъдеш неустоим, така че не се учудвай на комплиментите през тази седмица. Но бъди верен на любимия си човек! Каквото и да стане, винаги вярвай в себе си, вярвай в живота, вярвай в утрешния ден, вярвай във всичко, което правиш!

РАК 22.06 – 23.07

Усмихната, успешна, удивителна!

През първата половина на тази седмица типичните Раци ще се радват на голям успех с противоположния пол. Ето защо, този период е добър за срещи с нови хора и за началото на нова любов. Сега ще получаваш повече покани за срещи, както и нестандартни комплименти. Възможен е също така успех в творческата дейност. Но работа, свързана с недвижими имоти, особено изискваща консултация с адвокат, за този период не се препоръчва да се планира. По-добре е да се отложат тези въпроси за втората половина на седмицата. По това време ще имаш известна яснота и ще можеш да вземеш правилно решение.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Оптимизъм и радост!

На живота ще гледаш с оптимизъм и радост и затова не е изненадващо, че ще ти се удава лесно всичко, което замислиш. Но въпреки добрата съдба, има опасност да станеш жертва на измама, ако бъдеш прекалено наивен и доверчив, когато общуваш с непознати. Към края на седмицата те очаква радостно събитие, свързано с любов. Човек е устроен така, че когато душата му е въодушевена, всичко става възможно.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Лека комуникация!

Разположението на планетите в първата половина на тази седмица значително ще увеличи склонността ти към флирт и лека комуникация, ще нарасне вниманието от страна на противоположния пол. Сега не са изключени интересни нови запознанства, особено по време на разходки или пътувания. Не се препоръчва в началото на седмицата, да се харчат пари за скъпи развлечения. Към планирането на личния бюджет, през този период, се отнасяй по-отговорно и внимателно. През втората половина на седмицата ще се изяснят текущите финансови въпроси. Възможно е, да се наложи да контролираш своите разходи или да започнеш да спестяваш по малко. Опитай се да управляваш парите си по-ефективно, сега си повече от готов за това

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Разчитай на здравия разум!

Ще трябва да оставиш настрана своите чувства и емоции. Ако искаш да получиш резултат от своите действия, трябва да взимаш решения на трезва глава и да действаш в съответствие с плана, и с това, което ти говори здравия разум. Опитай се да не се караш с никой и да не демонстрираш лоши емоции.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Настоятелен и очарователен!

В поведението си през първата половина на тази седмица ще бъдеш по-настоятелен, но в същото време и очарователен. Ще станеш по-решителен, включително и с противоположния пол. Поради тази причина, новите запознанства, направени по твоя инициатива ще се окажат доста успешни. През първата половина на седмицата не е необходимо да вярваш на всяка информация, която ще достигне до теб, защото са възможни измами. Старай се и самия ти да не лъжеш и да не изкривяваш фактите. Втората половина на седмицата ще ти даде възможност да си изясниш събития от миналото. Техният анализ ще ти помогне да разбереш причините за своите успехи и неуспехи. Този период е благоприятен за изучаване на вътрешния свят.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Симпатии и тайни!

Планетите в първата половина на тази седмица показват, че в теб може да възникне симпатия, която ще предпочетеш да запазиш в тайна. Възможно е, това да бъде платонична привързаност или несподелена любов. Във всеки случай, чувствата могат да се окажат доста по-дълбоки. През тази седмица са възможни и тайни любовни приключения. През първата половина на периода типичните Стрелци не е препоръчително да правят финансови планове за бъдещето, както и да решават парични проблеми със своите приятели или колеги. През втората половина на седмицата ще се изяснят отношенията ти с твоите приятели, ще бъдеш в състояние да разбереш истинското им отношение към теб.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Прогони тъжните мисли!

Тази седмица не се отличава с нищо особено, но несгодите ще те подминават. Лошата новина е, че през този период ще имаш склонността да изпадаш в униние и да не забелязваш светлата страна на живота. Прогони тъжните мисли, ако не искаш да привлечеш към себе си несполуки или да си развалиш отношенията с другите. Желателно е любимият човек по-често да вижда твоята усмивка.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Жажда за свобода!

Възможен е подем на жаждата ти за свобода и да поискаш да си отпочинеш от отношенията с любимия човек, за да докажеш на себе, че ще можеш да живееш и без него. Ако не искаш да се разделиш с партньора си завинаги, по-добре се въздържай от подобни замисли, защото ако твоят партньор остане дълго време без теб, след това, сам няма да иска да поднови връзката си с теб.

РИБИ 20.02 – 20.03

Успешна и динамична!

Можем да кажем, че седмицата е успешна за теб, но и много динамична. Все пак, ако имаш достатъчно енергия, може да успееш навсякъде и да получиш по малко от всяко събитие, което значително ще повиши настроението ти и може да подобри и твоето положение. Основните области, които ще бъдат задействани през тази седмица са романтичните отношения и новите бизнес идеи. A Съдбата ще смеси всичко това по необичаен начин.

More Astro