Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 5 - 11 октомври

Гилермо Дел Торо и Том Хидълстън тази седмица в “Като на кино”

И тази седмица продължават ексклузивните интервюта на Стаси Кара с някои от най-популярните имена в Холивуд...

Events преди 8 години

И тази седмица продължават ексклузивните интервюта на Стаси Кара с някои от най-популярните имена в Холивуд. Водещата на “Като на кино” се срещна с режисьора на “Лабиринтът на Фавна” и “Хелбой” Гилермо Дел Торо, с когото разговорът им започна на испански. Дел Торо е изключително приятен и земен човек, независимо, че е смятан за гениален режисьор в Холивуд.

Режисьорът се срещна със Стаси по повод последната си лента “Пурпурният връх”. Филмът е готически романс и разказва за историята на Едит и Томас, които се срещат, влюбват се и се женят. Но не всичко е толкова лесно. Двамата отиват да живеят в имението му в Англия, където тя се сблъсква със странната му сестра, сенки, които я следят из къща, която иска да й каже нещо.



В главните роли са няколко от най-популярните имена в Холивуд в момента – Том Хидълстън, Мия Васиковска, Джесика Честейн и Чарли Хънъм. Хидълстън е познат на българската публика най-вече като Локи – брата на Тор от едноименния филм. Много приятелски настроен, със Стаси успяват да си поговорят и за начина му на живот в Лондон извън погледа на камерите. Част от интервютата ще бъдат показани в четвъртък в предаването “Като на кино” по bTV Cinema.

От 10 октомври предаването “Като на кино” ще се излъчва в нов час. Киноманите могат да се заредят пред екрана на bTV Cinema точно в 18.00, за да проследят ексклузивните срещи на водещата. Ще могат да видят и защо телевизионните водещи Джими Фалън и Стивън Колбер са толкова популярни по целия свят директно от местата, където снимат в Ню Йорк. Гостът в студиото ще бъде актьорът Стефан Щерев, който ще разкаже за последните си филмови проекти.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?