Следва

PFW: Дефилетата - Celine пролет/лято 2016

Леа Сейду, новото момиче на Бонд, за британския Vogue

Френската хубавица за пръв път се появява в списанието през декември 2013, а сега я виждаме на корицата на...

All fashion преди 8 години

Френската хубавица за пръв път се появява в списанието през декември 2013, а сега я виждаме на корицата на британското му издание по повод ролята й като новото момиче на Бонд в последния филм от поредицата, "Спектър".

30-годишната актриса споделя пред Vogue, че е избрала професията си, за да може “хората да се грижат за нея” и да не се налага да се “справя с напрежението на обикновения живот”. Изглежда френската девойка се чувства много крехка и беззащитна в днешния свят: 

“Не обичам модерното, съвременното. Нямам телевизия и интернет вкъщи.”

“Интернетът ме плаши. Не мога да карам кола. Затова работя това, затова станах актриса. За да може хората да се грижат за мен.”

“Актьорската професия е като убежище. Возят те навсякъде, стоиш в прекрасни хотели, всеки се грижи за теб.”




Във филма героинята на Леа, доктор Мадлен Суон, не е типичното момиче на Бонд, въпреки че самата тя самата няма нищо против клишето, с което тази роля е асоциирана.



Позната с елегантния си, различен стил на червения килим, на корицата на британския Vogue Леа носи розова рокля Dolce & Gabbana с бродерия от рози, която подчертава нежната й природа. 
Цялата фотосесия и интервюто с мис Сейду ще чакаме в ноемврийския брой.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.