Следва

Men’s exhibit: Нова колаборация от Vans и WTAPS

Trend report: Подсказваме - Напролет по пижама

С почти приключилия моден месец започваме и обобщението на тенденциите от дефилетата, които ни правят впечатление и от които има по какво да си откраднем за предстоящата пролет 2016...

All fashion преди 8 години

С почти приключилия моден месец започваме и обобщението на тенденциите от дефилетата, които ни правят впечатление и от които има по какво да си откраднем за предстоящата пролет 2016. Днес отделяме внимание на пижамите, които вече повече от два сезона упорито отстояват позицията си в модерния гардероб.

Всъщност, пижамата често идва и си отива като тенденция от 20-те години на миналия век до днешна дата, което я прави истинско съкровище в стилово отношение. Може би трябва да споменем, че луксозният копринен сет е бил любим и на звезди като Даяна Врийланд и Лулу де ла Фалез, две от най-стилните и влиятелни жени в света на модата, който факт почти обезмисля евентуалното противопоставяне срещу тенденцията.

По-детайлно погледнато, разновидностите на най-комфортната и в същото време еротична  дреха са две: наподобяващите слип рокли с много дантела, с които обаче трябва повече да се внимава при съчетаване цялостната визия; и най-разпространената и обичана от всички стрийт стайл звезди версия на класическия пижама сет от две части. Безспорно шик, тенденцията заслужава да се пробва, като единственото правило е в качеството - материята трябва да е естествена, за предпочитане коприна, но и памукът също би свършил добра работа.

А най-добрите пижама визии за предстоящата пролет разглеждаме надолу...

На снимката горе: JW Anderson


Celine


Francesco Scognamiglio


Loewe


Balenciaga


Alexander Wang


Givenchy


Calvin Klein Collection


Prabal Gurung


Public School


Thakoon


Thakoon

Givenchy

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.