Следва

Men’s exhibit: Нова колаборация от Vans и WTAPS

Trend report: Подсказваме - Напролет по пижама

С почти приключилия моден месец започваме и обобщението на тенденциите от дефилетата, които ни правят впечатление и от които има по какво да си откраднем за предстоящата пролет 2016...

All fashion преди 8 години

С почти приключилия моден месец започваме и обобщението на тенденциите от дефилетата, които ни правят впечатление и от които има по какво да си откраднем за предстоящата пролет 2016. Днес отделяме внимание на пижамите, които вече повече от два сезона упорито отстояват позицията си в модерния гардероб.

Всъщност, пижамата често идва и си отива като тенденция от 20-те години на миналия век до днешна дата, което я прави истинско съкровище в стилово отношение. Може би трябва да споменем, че луксозният копринен сет е бил любим и на звезди като Даяна Врийланд и Лулу де ла Фалез, две от най-стилните и влиятелни жени в света на модата, който факт почти обезмисля евентуалното противопоставяне срещу тенденцията.

По-детайлно погледнато, разновидностите на най-комфортната и в същото време еротична  дреха са две: наподобяващите слип рокли с много дантела, с които обаче трябва повече да се внимава при съчетаване цялостната визия; и най-разпространената и обичана от всички стрийт стайл звезди версия на класическия пижама сет от две части. Безспорно шик, тенденцията заслужава да се пробва, като единственото правило е в качеството - материята трябва да е естествена, за предпочитане коприна, но и памукът също би свършил добра работа.

А най-добрите пижама визии за предстоящата пролет разглеждаме надолу...

На снимката горе: JW Anderson


Celine


Francesco Scognamiglio


Loewe


Balenciaga


Alexander Wang


Givenchy


Calvin Klein Collection


Prabal Gurung


Public School


Thakoon


Thakoon

Givenchy

More All fashion