Следва

MFW пролет/лято 2016 в аксесоари - Най-добрите чанти от дефилетата

Men’s exhibit: Нова колаборация от Vans и WTAPS

Скейт марката Vans и японският лейбъл WTAPS и този сезон продължават своето почти десетилетно...

All fashion преди 8 години

Скейт марката Vans и японският лейбъл WTAPS и този сезон продължават своето почти десетилетно сътрудничество, увенчано с много съвместни проекти, последният - капсулна колекция обувки за есенно-зимния сезон.

Припомняме приноса на Vans в модния стайлинг с чудесни примери от световното блог пространство как кецът влиза в страхотни фешън комбинации>>

И някои други успешни колаборации на марката:
Vans & Kenzo, Vans и Liberty ArtVans и Дон Пендълтън

Тази есен се сдобиваме със съживени оригинални модели от серията Vault на Vans. Изборът варира от OG Era LX, OG Sk8-Hi LX и OG Style 36 LX, изработени в богати нюанси и текстури.





Първият модел от линията е OG Era LX в трио от цветове, вдъхновени от японските училищни униформи и традиционните обувки "uwabaki" - леки обувки, предназначени да бъдат носени на закрито, а цветът на подметката показва степента на студента. Моделите на Vans разбира се идват, за да атакуват улиците в комбинация - снежнобяла горната част, контрастираща със синя, червена или зелена подметка.



Следващият модел е OG Sk8-Hi LX, който идва в подобие на кожа от влечуги и нюанси, вдъхновени от ретро модела на марката Caballero - един от любимите на Тетсу “Тет” Нишияма, дизайнерът на WTAPS.



И накрая, но не на последно място застават OG Style 36 LX, ниски кецове, проектирани с идеята за единство. Откриваме моделите в богати нюанси на бургундско червено, тъмносиньо и черно, използвани, както в цялата горна част, така и при подметката.


 

More from View Sofia

Соня се ражда през май 1930-та в семейството на румънец и рускиня... Sonia Rykiel, един велик живот

Celebrities преди 4 години

Връщаме се към 9-ти септември 2016-та, когато си разказахме историята на великата Соня Рикел, отишла си едва дни по-рано (26-ти август същата година). Днес си я припомняме отново и не че за това има нужда от повод, но ние имаме конкретен - Одисеята на Модната къща, създадена от нея, приключи преди седмици. Малко след като презентира последната си колекция, ръководството на компанията съобщи, че бордът е взел решение за ликвидация. Историята на Соня Рикел и Sonia Rykiel проследяваме в редовете по-долу...

Double Trouble: 18-годишната Кая с Versace-то на майка си Синди Крауфорд

Celebrities преди 4 години

Кая Гербер отпразнува 18-тия си рожден ден този уикенд в Paradise Club на Times Square и с гест-лист, съставен от солидни знаменитости като собствените си родители Синди Крауфорд и Ранде Гербер, както и Кендал Дженър, Лео ди Каприо, Александър Уанг, Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, и други - все от този род...

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.