Следва

Зима плюс Адреналин - една великолепна комбинация

LG създаде нов хибриден смартфон за любителите на сгъваемите телефони

LG Electronics (LG) представя на световните потребители най-новия си хибриден смартфон, създаден специално за поколението потребители, които...

Стил преди 8 години

LG Electronics (LG) представя на световните потребители най-новия си хибриден смартфон, създаден специално за поколението потребители, които са свикнали със сгъваемите телефоните с капаче. Първоначално обявен на корейския вътрешен пазар като LG Gentle, новият LG Wine Smart вече направи международния си дебют, а по-късно този месец ще бъде и на пазара в България.

Wine Smart съчетава разпознаваемите черти на сгъваем телефон с лесен за използване тъч скрийн и свързваемостта и издръжливостта на смартфон. Благодарение на положителната реакция към първия Wine Smart, пуснат в Корея миналата година, LG оптимизира най-новия модел с по-усъвършенствани мултимедийни характеристики, за да направи прехода от конвенционален мобилен телефон към смартфон колкото се може по-плавен.

Новият Wine Smart на LG разполага с Android Lollipop 5.1.1, която работи с всички най-нови приложения без проблем. За да оптимизира максимално Wine Smart за почитателите на телефони с капачета, LG включи голяма 3x4 физическа цифрова клавиатура за лесно и точно писане и копчета, които осигуряват бърз достъп до често използвани функции като избиране на телефонен номер, указател, текстови съобщения и камера. По-големи от обикновените икони се възползват максимално от 3x3 оформлението на основния екран и на 3.2-инчовия HVGA дисплей. Wine Smart включва опцията на LG Safety Care, която може да бъде настроена автоматично да предава спешни известия в реално време на предварително избрани контакти, винаги когато потребителят има нужда от незабавна помощ.

„Нашата цел с LG Wine Smart е да създадем смарфон, който почитателите на сгъваеми телефони ще приемат”, каза Крис Ие, вицепрезидент и ръководител маркетинг комуникации на LG Mobile Communications Company. „Потребителите не трябва да изпускат нищо от смартфон революцията заради това, че предпочитат един дизайн вместо друг. С LG Wine Smart няма да им се наложи.”

More Стил