Следва

Днес си купихме - 5 неща от Bomb!!!

PFW: Дефилетата - Saint Laurent пролет/лято 2016

Ако знаем един сигурен факт за Еди Слиман, то това е, че не обича дори да се преструва, че опитва да надмине предишните си дизайни...

All fashion преди 8 години

Ако знаем един сигурен факт за Еди Слиман, то това е, че не обича дори да се преструва, че опитва да надмине предишните си дизайни. А и всъщност не му се налага, той е достатъчно обичан заради скандалните и често безсрамни интерпретации, забелязвани в работата му.

Пролетно-лятната му колекция 2016 за Saint Laurent напомня на предишни такива, безспорно, но и също така има и нещо ново, нещо свое си, което в случая са роклите, и по-скоро вечерните - прозрачни и в дантела, металически отблясъци и други прозирни материи. Но като оставим настрана предизвикателната вечерна рокля, основният фокус на Слиман пада върху ежедневния гардероб. И става въпрос за наистина ежедневен - като например тренч върху джинси, без ненужни къдри, нарушаване на пропорциите и т.н утежнения. А множеството слип рокли влизат в ролята на помощни средства в показването на връхните елементи - oversized деним яке, изхабено мото яке, смокинг, грубоват голям пуловер, елек с кожа от косъм, яке с принт и още много, но акцентът пада върху пачуърк деним пелерината.

Виждаме отново камуфлажната риза, която присъства редовно от идването на Слиман насам, както и силно присъствие на вечерното облекло, черпещо вдъхновение от 30-те години на миналия век.


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.