Следва

PFW: Гледаме колекцията на новия дизайнер на Balenciaga

Днес си купихме - 5 неща от Bomb!!!

В делничния ден следобедната разходка кръстосва ценралните улици...

Shopping преди 8 години

В делничен ден следобедната разходка е кратка, но затова пък централна. Кръстосвам улици в десетката на градския център. Спускам се по Раковска, посока Операта, за да си взема билети, и се натъквам на "онова"  магазинче за вълшебства. Бонбонените цветове те канят като в приказката за Хензел и Гретел, калейдоскопът е магически, феерията от изкушаващи миризми - божествена. Всичко обещава пълно удоволствие, т.е. влизам. 

В магазин BOMB се чувствам като Алиса, след като е пропаднала в заешката дупка. Тук всичко е точно толкова кукленско и провокиращо, колкото начаса да го пожелаеш. Консултирам се и разбирам, че козметиката е напълно натурална. Затова запретвам ръкави и купувам - днес ми е ден за радост:



Първото нещо е душ масло за суха кожа. След летните горещини и излагане на слънце, кожата ми още не е възвърнала нормалния ритъм. Затова този заместител на душ гела е повече от необходим. За да ми помогне да си върна гладката копринена "обвивка". А разнообразието от аромати, като ванилия, пина колада и всякакви други плодови съчетания ме кара да искам да взема от всички, поне по едно. 

 

Това не са сладкиши, колкото и да приличат на разноцветни коледни сладки и да ухаят не по-малко изкушаващо. Слагам няколко звездички Little Hotties, с които ароматизирам дома си. Става толкова просто,  харесвам си аромат и поставям звездичката в свещта, която смятам да запаля. И въздухът в стаята се изпълва с благоухание. Номер 2 за душата.



Ароматните свещи заемат важна част от пространството, както го харесвам. Крайно необходими са ми вечер, когато рисувам или пиша. Или просто когато се наслаждавам на чаша вино в компания. Уверявам се, че всички аромати ми допадат и грабвам на случаен принцип 3.



Тези симпатични къпкейкове ще поставя в банята и ще предупреждавам всеки посетител, че не са за ядене, колкото и апетитно да изглеждат. Четири!



И последно, пето, но не по важност: тъй като се сещам за поне още един човек около мен, който ще ги оцени, грабвам и този подаръчен комплект. За да направя деня на любим човек цветен и свеж, с натуралните продукти на BOMB.
 


Магазин BOMB се намира на адрес:
ул.“Георги. С. Раковски” №151 (В непосредствена близост до пл. Славейков), но можете да пазарувате също онлайн на bomb.bg

More Shopping