Следва

Кои са щастливците, които печелят по един от 10-те страхотни Silk epil 7

Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall - МАЙСТОР у дома!

Точно преди седмица интериорният дизайнер Кремена Костова и експерти от екипа на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall споделиха интригуващи новини за тенденциите в интериора...

All About Life преди 8 години

Точно преди седмица интериорният дизайнер Кремена Костова и експерти от екипа на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall споделиха пред журналисти важни новини за тенденциите в интериора, давайки едновременно практични съвети за икономично обновяване на дома. Поводът - още по-богатата продуктова колекция в единствения по рода си магазин за стоки от типа „Направи си сам“ в МОЛ в страната.

Разбрахме, че актуалните тенденции за сезона съчетават лукс, спокойствие и гъвкавост. Включват се традиционни и нови материали, разнообразни декоративни елементи, екзотични мотиви и изненадващи комбинации от текстури. Разнообразието от цветове, арт детайли и изненадваща комбинация от материи и стилове са основните акценти и в продуктовата гама, която Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall предлага на своите клиенти. 



Най-много харесахме момента, в който, при необходимостта от по-лек или по-сериозен ремонт, експертите от Mr. Bricolage осигуряват всички необходими инструменти за всяка поправка или подобрение у дома, така, че да се справим сами, без майстор... ура!

Иначе, обожаваме градинския кът, както и всички класически продукти от типа „направи си сам“ в своите си тематични кътове – Цветен тониращ център, Ателие за рамки, отдели Декорация, Осветление, Баня, Градински център, както и секции с различни подови настилки и, разбира се, всичко необходимо за поддръжката и бързия ремонт, като електроматериали, ВиК, инструменти и железария.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.