Следва

PFW: Мечти за Африка - Valentino пролет-лято 2016

Throwback Thursday: Експериментът ВЪЗМОЖЕН с Мария Люцканова

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и...

Shopping преди 8 години

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и ние се връщаме във времето назад към спомените и към всички страхотни неща, които сме правили през изминалите години, горе-долу в същото безвремие, което цари през октомври.

Миналата седмица извадихме от архива един задълбочен прочит на стила на Кремена Халваджиян, от първо лице, в който тя ни разхожда с охота из живота и стила си, някъде преди година време. Усмихващ старт на поредицата ни пък даде Евгени Минчев в много забавен материал от септември 2010, в който разглеждаме стила на екстравагантната личност.

Приятно връщане назад във времето, 5 години по-рано, е и материал от рубриката Експериментът ВЪЗМОЖЕН, в която стилисти и професионално ангажирани с мода хора експериментират нагледно пред ViewSofia. В случая избраният фешън човек е Мария Люцканова. 

Да видим как и какво напазарува тя през февруари 2010.

Оригинална дата на публикуване: 12-02-2010


Окото на Мария Люцканова, собственик на магазин за дрехи втора употреба Ecru, за истинската мода и красивата дреха е толкова точно и прецизно, че уцелва право в десетката на тенденциите, на качеството, на комфорта и на почитта към лейбъла. И това го виждаш всеки път, старателно поставено на закачалките в магазина й, който е любимо място на много софиянци.

„Обличам се и забравям за дрехите. Хубавата материя, добрата кройка и детайлите са от значение. Обичам акцентът да е един.”, казва Мария, точно затова никога няма да я видим с чанта или дреха менте.

И ето как може да се случи съвършеният градски стил:

На снимката горе:
Пуловер (25 лв., втора употреба), магазин ecru;
Панталон (25 лв., втора употреба), магазин ecru.

ЕКСПЕРИМЕНТЪТ - ТУК >>>

More Shopping