Следва

Някои тайни, особено красивите... КОЛАГЕН

Звездите предпочитат... „подпален кестен” и други тренди цветове на есен 2015

Най-важното – водещите цветове...

Celebrity beauty преди 8 години

След като с удоволствие проследихме какъв ще е маникюрът тази есен и какви похвати използват гримьорите от дефилетата, за да разчупим класическата визия, дойде абсолютно задължителният момент да споделим впечатленията си от цветовете и формата на косите през сезона.

От наблюдаваното по дефилетата, червения килим и други звездни събития на 2015-та, става ясно, че има доста добри хрумки, някои даже вълшебни, но не са рядкост и тези, които ни хвърлят в недоумение. И, както обичаме да казваме – за всеки влак си има пътници, а за всяка жена най-важното е как ще пречупи наложените дизайнерски трендове през собственото си усещане за стил и индивидуалност.

На първо място се заемаме с най-важното – водещите цветове, предпочитанията на знаменитостите, как да се боядисаме или изобщо да не се, кое ще ни отива и как да експериментираме. А в следващ материал ше представим и горещите тенденции в прическите есен/зима 2015-16, в смисъл на форма, подстрижка, детайл.

И така:

Bronde трендът


Криси Тайгън


Кара Делевин


Джесика Алба


Оливия Палермо

Като доминиращ цвят определено се затвърждава Bronde – наречен така като игра с Blonde и Brown, иначе казано – кестеняви блондинки. Косата е целуната от слънцето, намеквайки за отишлото си лято. Перфектна и сравнително щадяща за жени с по-светъл косъм, без да се налага да изрусяват или потъмняват изцяло косите си. Феновете на омбрето също могат да се вдъхновят от него.

Що е то "подпален кестен"


Лана дел Рей


Риана


Виктория Бекъм


Алекса Чънг

Силно доминиращ нюанс тази есен е и този на „подпаленото“ кестеняво. Лана дел Рей и Риана го опитомиха, повличайки и почитателите със себе си. Няма как – цветът е наистина интригуващ – червеникаво-кафяв, но може и кафяво-червеникав, леко джинджър или с лек медно-метален оттенък. Подходящ е не само за жените с по-тъмна кестенява коса, тъй като ще добави игрива огнена нотка, но и за вече червенокосите, които искат лека или не дотолкова лека промяна. В крайна сметка експериментът си заслужава.

Брюнетките пак са на мода


Ирина Шейк


Меган Фокс


Кендал Дженър


Адриана Лима

Брюнетките също не остават по-назад в модната листа, като в това число си набелязахме няколко страхотни нюанса. Прави ни впечатление, че косите са изцяло в един тон, доминира топлото черно, шоколадово кафяво, а похватът е single-process.

НЕ

Въпреки отличните примери горе някои звездни персони предпочетоха да следват един тренд, чиято давност ние лично поставяме под съмнение, тъй като са или прекалено изтъркани от безкрайни повторения през сезоните, или просто са едно голямо НЕ.

Коси в color-block 


Кайли Дженър

Например този color-block, или в превод блокиране на цвета, тенденцията е корените да се оставят тъмни от 2 до 5 см, докато останалата част от косата е в много по-контрастно светъл цвят. Харесваме тъмните корени на русо, но в по-умерен контраст, не така силно изострен като в примера с Кайли Дженър, който говори сам за себе си защо ефектът не е особено сполучлив:

Бонбонени кичури


Рейчъл Макадамс и Дженюъри Джоунс

Candy кичури и пастелно розово/сините коси също излизат в пенсия.
Или поне така  се надяваме!
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя