Следва

Attraction разпалва страстта между Ники Илиев и Саня Борисова. Нов аромат за влюбени от Avon

Някои тайни, особено красивите... КОЛАГЕН

Нося го в джоба на дънките. Или в сатенената гънка на блейзъра. Прибирам го във вечерния плик, докосвам го с дълги пръсти в несесера...

Body преди 8 години

Нося го в джоба на дънките. Или в сатенената гънка на блейзъра. Прибирам го във вечерния плик, докосвам го с дълги пръсти в несесера. 
Не го крия, но не го и споделям. Някои тайни, особено красивите, трябва да останат тайни.

Колагенът е стар като света двигател на живота. Основна градивна единица на кожата, съединителната тъкан, ставите, хрущялите, мускулите, костите и кръвоносните съдове, той се произвежда от организма ни постоянно, с леко неприятно уточнение - след ЧРД 40! синтезът му намалява с четвърт, а след 60-тия юбилей – с цели 50%. Той изчезва, идват първите признаци на стареенето – отпускане на кожата и тънки бръчици, изтънели стави, износени хрущяли.

Имам нужда от него, защото изпитвам старата колкото колагена нужда - да съм хубава. Да са хубави ръцете ми. И нозете ми да са хубави. И очите ми да са хубави. И косите...

Поетът Фотев разбира този стремеж по-добре от всеки друг. Това, което аз мога да направя за себе си, е да им помогна. На техни величества Младостта и Красотата.

Знам отделно, че молекулата на колагена е твърде голяма и няма как да се усвои пълноценно от организма, поета с храната. Тя трябва да мине през процеса хидролиза, който да я превърне в малки фрагменти, които и да улеснят усвояването на колагена от организма, и да спомогнат за самостоятелното му производство.



Кой продукт използвам? МОЯТ. Единственият, с максимална доза хидролизиран колаген - 11 000 mg, на доказаната немска марка Doppelherz, който ми осигурява 30 индивидуални флакона по 25 мл всеки, елегантно съобразени с ежедневния ми график.

И като казах тайна, забравете това, което написах...
Някои тайни, особено красивите, трябва да останат тайни.
 

More Body