Следва

Део става татко

Soul Fiction представя култовата Eva Gardner на 23 и 24 октомври в София и Пловдив

През октомври Soul Fiction oтново ще напомни за себе си не с едно, а с две партита, които ще се проведът...

Music преди 8 години

През октомври Soul Fiction oтново ще напомни за себе си не с едно, а с две партита, които ще се проведът последователно в София и Пловдив с участието на култовата френска диджейка Eva Gardner. Събитията ще бъдат съответно на 23 октомври в бар Тell Me в София, а в събота на 24 октомври, Eva Gardner ще бъде в Кино Кафе, Пловдив. И двете събития се организрат от Soul Fiction и ще бъдат подкрепени от един от създателите и главни резиденти на колектива Soulful Traveller.



Еva Gardner е може би една от първите жени, която става популярна като диджей в Европа и в световен мащаб. Стартира кариерата си през далечната 1996г, заедно с още знакови френски изпълнители като Cassius, Daft Punk, Kid Loco, Etienne De Crecy, които оформят така нареченият “French touch” звук. Eva Gardner винаги е носила изключителна класа и заряд с нейните сетове, а невероятната и харизма я задържа на високо ниво и до ден днешен. Уникалният микс от дийп, афро хаус, соул и джаз дава отражение в компилациите APHRODIZIAC, които тя създава и в последствие отварят широко вратите на чаровната Ева към клубната сцена в Европа. Тя започва редовно да пуска в редица известни клубове в Англия, Германия, Франция както и в България, където нейните партита все още се помнят от мнозина. Вдъхновява се и работи с редица култови личности от музикалния свят като Gilles Peterson, Kruder & Dorfmeister, Jazzanova, Rainer Truby, Norman Jay, както и Osunlade и Boddi Satva – имена добре познати на всички, които следят отблизо събитията на Soul Fiction.





С двете партита в София и Пловдив, Ева обещава да ни покаже, защо след близо 20 години на сцената е все още една от най-търсените и харизиматични диджейки. Не я пропускайте на живо на 23 октомври в Теll Me бар в София и на 24 октомври в Кино Кафе, Пловдив.




 

More Music