Следва

PFW: Street Style вдъхновения - Просто Париж!

MFW пролет/лято 2016 в аксесоари: Обувките - Най-интересното от италианските майстори

Вече преговорихме най-интересните обувки и чанти за предстоящата пролет 2016 от изминалите дефилета в Ню Йорк...

All fashion преди 8 години

Вече преговорихме най-интересните обувки и чанти за предстоящата пролет 2016 от изминалите дефилета в Ню Йорки Лондон, а днес, както обещахме, продължаваме с Милано и по-точно с обувките на бляскавия италиански град.

В рамките 23-29 септември видяхме колекциите на едни от най-добрите имена в модата, сред които: Gucci, Prada, Jil Sander, Fendi и Marni. А аксесоарите в италианската модна столица определено се различават от тези в предишните две, където можем да приемем, че обувките са просто част от аутфита, докато тук те заслужават самостоятелно дефиле.

Типично по италиански ставаме свидетели на истинско разточителство от майсторите на лукса - екзотични текстурирани кожи, мечтани графично изразени силуети и акценти от метал, камъни и разбира се, пера.

20-те най-добри кадъра разглеждаме в галерията горе.

Тук пък са най-добрите чанти от миланските дефилета>>


 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.