Следва

Млад поет на хоризонта: Моника от Klaxon Press

Део става татко

Део става татко...

People of art преди 8 години

Анонсирал по-рано готовността си да поеме този важен ангажимент, симпатичният Део (Деян Славчев) скоро може би ще стане баща. Издават тайната негови близки приятели, които пред в. Труд твърдят, че гаджето на певеца - Мариана Станчева, е бременна и терминът й е през май догодина. Потвърждение на новината от евентуалните бъдещи родители обаче няма.

Вчера музикалната и телевизионна личност отпразнува 40, а профилите му в социалните мрежи буквално преляха от благопожелания.

Миналата година Мариана и Део разказаха, че откакто са заедно, са много по-спокойни, уверени и усмихнати и че вече са готови да станат родители.



По повод две години от началото на връзката им знойната красавица се обясни в любов на своя чудесен мъж така:
"Честита ни годишнина и все така хубави неща да ни се случват. Обичам те!"

С Део са заедно от есента на 2013 г. Запознават се по време на участие на тв водещия във Варна. По-късно Мариана се включва в клипа на Део и Лео към песента "Дай газ". Мариана е от Стара Загора, майка й е българка, а баща й - нигериец. Преди шоколадовата красавица Део имаше афера с партньорката си от "Dancing stars" Елена Добрикова и дълга връзка с певицата Лора Караджова.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра